reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hejka Przyszla Mamusio :-) Mam bliski termin bo ja na 18.11:-)
Ja przeżywam to samo co ty plus wymioty. Tydzień temu w nocy obudził mnie potworny skurcz, myslałam że to poronienie bo tydzień wczesniej krwawilam i w szpitalu podali mi progesteron na podtrzymanie. Okazało się że to biegunka i silny ból brzucha taki że płakałam na kibelku. Do tego byłam sama w domu, przestraszyłam sie że szok. Ale po 15 min wyróżnienia wszystko przeszło jak ręką odjął. Za dwa dni znów biegunka ale bez tych potwornych skurczy. Zaczęłam jeść rano i wieczorem łyżkę kakao na sucho i przeszło mi :-)
To ja dzisiaj normalnie umieram. Caly dzien leze, chce im sie wymiotowac i tak kluje mnie caly brzuch, ale wlasnie ani wymiotow ani nic innego. Mam nadzieje, ze wkrotce sie poprawi :)

Milia witamy!
Dziewczyny, dwa dni mnie tu nie było a tu ponad 30 stron do nadrobienia.
Dobra lektura na bezsenne noce :D

U nas 12 tydzień :) chyba już czas śmielej mówić o dzidzusiu rodzinie i znajomym :))

Dziewczyny nie zazdroszczę ciążowych dolegliwości :(
Chyba jestem wyjątkiem, praktycznie nic mi nie dokucza ( czasem mdlosci, głównie w pracy)
Z tym że ból pleców po pracy w pozycji stojącej (8h), jest niedowytrzymania. A dojście do toalety czy kuchni to prawdziwe wyzwanie :/

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :)
Musiałam z małą poćwiczyć i ją nakarmić, a teraz czekam na męża, aż wróci z pracy. Dziś choć pomidorową zrobiłam, wczoraj nic, bo strasznie mnie mdliło.

Olita biegunka to też objaw ciążowy tak samo jak krew z nosa.
Kurczę tak czytam Was i nie spodziewałam się takich kwot badań prywatnych :O Wcześniej chodziłam na NFZ i nie płacilam a teraz 300 zł, szok... pisalyscie też ze rodzinny może dac skierowanie...na co konkretnie. Zaraz się zabieram za szukanie cen
Milia gaga gdzie na południu?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie przyszłe Mamusie i Mamusie które maja już szkrabów. Nie mogę się nadziwić jak dajecie sobie radę w ciaży przy dolegliwościach mdłości i ciągłe zmeczenie do tego obiady na mężów i zajmowanie się jeszcze dzieckiem. U mnie pierwsza ciąża i mimo że jestem energiczna osobą poprostu brak mi sił i chęci nawet na wstawanie z łóżka. Zawsze wyobrażałam sobie ciąże w której będę biegać i zadowolona kompletować ubranka i wyprawkę a okazuje się że jestem nie do życia.

Do góry