gaga92
Fanka BB :)
ja też z południaGaga, jestem już dość wiekowa - 35 lat
Mieszkam na południu Polski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też z południaGaga, jestem już dość wiekowa - 35 lat
Mieszkam na południu Polski.
To ja dzisiaj normalnie umieram. Caly dzien leze, chce im sie wymiotowac i tak kluje mnie caly brzuch, ale wlasnie ani wymiotow ani nic innego. Mam nadzieje, ze wkrotce sie poprawiHejka Przyszla Mamusio :-) Mam bliski termin bo ja na 18.11:-)
Ja przeżywam to samo co ty plus wymioty. Tydzień temu w nocy obudził mnie potworny skurcz, myslałam że to poronienie bo tydzień wczesniej krwawilam i w szpitalu podali mi progesteron na podtrzymanie. Okazało się że to biegunka i silny ból brzucha taki że płakałam na kibelku. Do tego byłam sama w domu, przestraszyłam sie że szok. Ale po 15 min wyróżnienia wszystko przeszło jak ręką odjął. Za dwa dni znów biegunka ale bez tych potwornych skurczy. Zaczęłam jeść rano i wieczorem łyżkę kakao na sucho i przeszło mi :-)