reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith zrobiłam z ostatnich sił. Mąż wrócil na szczęście. Jest mi słabo duszno i niedobrze mdłości mam takie ze zjem mdli nie zjem mdli i tak cały czas. Otworzę oczy mdli zamykam mdli w nocy wstaje siku mdli. Masakra
Czy ktoś jeszcze czuję się tak fatalnie z chcecia zjednocze się w bolu.

Witaj Olga

reklama
Hej:-)))) kurczę dla takich chwil warto żyć :-) dziecko duże , ma już 8 tygodni, serce jak dzwon :-) następna wizyta za tydzien. Dzięki za ciepłe myśli.
Taka zakręcona wróciłam ( a mieszkam w górach ) ze zostawiłam auto na niepełnym hamulcu i po 15 minutach walenie do drzwi ze samochód sie stoczył , na szczęście nikt nie szedł i wpadł na inne auto. Nigdy mi sie nie zdażyło , taka zakręcona byłam , muszę podwójnie teraz uważać bo jeżdzę bardzo dużo.

Aaa... No i przytyłam prawie 3 kilo!!! Masakra , jestem przerażona. Ale w sumie w Polsce byłam a tam zawsze przytyje na zapas :-) dobrze ze sezon sie zaczyna będzie zapieprz to sie skończy polerowanie i jedzenie.:-))))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ewa super :-D

Co do fatalnego samopoczucia ja też mam dość. Już bym mogła urodzić. Brzuch mnie boli, wiecznie mi nie dobrze, czuje się jak mały słoń A co będzie później ?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dominika ja dużo zjem, mało co mnie odrzuca ale później zawsze to odchoruje. Jutro mam zamiar jechać na badania i nie wiem jak to zrobię żeby tam nie rzygac

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry