reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam! Ja jestem ostatnio tak wykonczona ,ze spalam dzis do 14!
z mala przerwa bo sie obudzilam o 10 i cos zjadlam bo mi bylo nie dobrze
jest taka piekna pogoda,wlasnie skonczylam jesc, umylam sie. nie chce od razu wychodzic na dwor po kapieli ,ale jeszcze troche i ide na zakupy i na spacer pozniej. jak zobaczylam ile jest stopni na dworzu to nie mam mowy zebym przesiedziala caly dzien w domu, zwlaszcza,ze na powietrzu mi lepiej

reklama
czytalam cos o jelitach, z moimi tez sie dziwnie dzieje, w ogole czesto jak cos zjem to boli mnie zoladek,ale max przez godziny , przed ciaza prawie nigdy mnie nie bolal;/ , i czuje tez czasem tak dziwnie w brzuchu ,chyba to rosniecie macicy juz czuje mimo,ze brzucha nie widac jeszcze

mowicie o czyms takim ?

Załączniki

• poduszka-do-karmienia-kojec-dla-dziecka-dreamgenii-2558114491.jpg
    poduszka-do-karmienia-kojec-dla-dziecka-dreamgenii-2558114491.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 55
Witan sie i ja:-)

tez jestem malo aktywna, bo niby nic nie robie, ale czasu brak.. dzis wizyta i szczepienie mlodego za mna.. teraz chwila relaksu (tzn. Zaraz wstaje zrobic sobie talarki bo ostatnio mam faze na nie:-D) i jak mlody wstanie to na podworko :-)

U mnie chyba mojemu sie chcialo :p

Lilith ja uzywalam tez czopki,.ale nie wiem jak w ciazy..

Linka dobrze wiedziec o promocjach w lidlu.. ja nie sledze nigdy i przez ro zawsze przegapie.. daj znac jak bedzie poducha :-)
Ajak sie czuje siotry coreczka??

Agucha podziwian i zazdroszczę wycieczek.. ja teraz za daleko od domu sie nie wypuszczan a jak juz ro tam gdzie moge lezec:p

Iza siostra chyba da sobie rade.. o ile dobrze kojarze to ma 27lat?? Ja tez mam tyle i poki nie mialam pierwszego dziecka tez wszyscy traktowali mnie jak dziecko i nie za bardzo wierzyli we mnie :-) teraz jest inaczej... oby Twojej siostrze sie poszczescilo :-)

Otreby, owsianki fuuuu bleeee nie lubie:-\

Netta nawet nie mów o tej dietce..choc ona plus mega ćwiczenia daje świetny rezultat, pół roku prawie podolalam hihi i raz z moim nawet 4m.

Poduche znam ale w życiu pid taka nazwa..

Niedlugo się zbieram po bomboniere dla lekarki.. Na jutro.. Malucha dalej nie mogę wyłapać jak nalezy heh..

I do tego lekarka jeszcze nie dzwoniła..tzn.niby tak po 1 ale to chyba na cudzy numer..

Aob no ja też ale jak pomogło..i jakoś wcisnelam..

Witam przyszłe mamusie.
Z chęcią dołączę do waszego grona. W moim przypadku jest to 3 ciąża, w tym 2 poprzednie poroniłam. Termin porodu to 11.11 :) mam nadzieję że tym razem się uda. Ze względu na ciążę zagrożoną przyjmuje luteine, no-spe oraz duphaston, dodatkowo jestem na zwolnieniu oraz planowane jest założenie szwa okrężnego na szyjkę.
Z chęcią poczytam o waszych doświadczeniach i przeżyciach.
Pozdrawiam Ola. :)

Cześć Olga.
Ten szew to potrzebny? Ja w poprzedniej ciąży poznałam wiele dziewczyn z różnymi szyjkami i żadna nie miała ani szwu ani pessara. A jak czytam że ktoś miał pessar przy 2cm to mnie ciarki przechodzą, bo ja taką szyjke gdzieś w połowie ciąży miałam. Na szczęście w moim szpitalu są przeciwnicy tego, bo to i tak czy siak trzeba leżeć.

My dziś prawie cały dzień na zewnątrz. Poza drzemką Zu.

Co do nowej płciowej przepowiedni to mój mąż bedzie chyba same dziewczynki płodził ;-)

Zaczyna wiać. Pora się zbierać do domu, ale niech ktoś jej to powie...

reklama
Do góry