reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam! Ja jestem ostatnio tak wykonczona ,ze spalam dzis do 14!
z mala przerwa bo sie obudzilam o 10 i cos zjadlam bo mi bylo nie dobrze
jest taka piekna pogoda,wlasnie skonczylam jesc, umylam sie. nie chce od razu wychodzic na dwor po kapieli ,ale jeszcze troche i ide na zakupy i na spacer pozniej. jak zobaczylam ile jest stopni na dworzu to nie mam mowy zebym przesiedziala caly dzien w domu, zwlaszcza,ze na powietrzu mi lepiej

reklama
czytalam cos o jelitach, z moimi tez sie dziwnie dzieje, w ogole czesto jak cos zjem to boli mnie zoladek,ale max przez godziny , przed ciaza prawie nigdy mnie nie bolal;/ , i czuje tez czasem tak dziwnie w brzuchu ,chyba to rosniecie macicy juz czuje mimo,ze brzucha nie widac jeszcze

mowicie o czyms takim ?

Załączniki

• poduszka-do-karmienia-kojec-dla-dziecka-dreamgenii-2558114491.jpg
    poduszka-do-karmienia-kojec-dla-dziecka-dreamgenii-2558114491.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 50
Witan sie i ja:-)

tez jestem malo aktywna, bo niby nic nie robie, ale czasu brak.. dzis wizyta i szczepienie mlodego za mna.. teraz chwila relaksu (tzn. Zaraz wstaje zrobic sobie talarki bo ostatnio mam faze na nie:-D) i jak mlody wstanie to na podworko :-)

U mnie chyba mojemu sie chcialo :p

Lilith ja uzywalam tez czopki,.ale nie wiem jak w ciazy..

Linka dobrze wiedziec o promocjach w lidlu.. ja nie sledze nigdy i przez ro zawsze przegapie.. daj znac jak bedzie poducha :-)
Ajak sie czuje siotry coreczka??

Agucha podziwian i zazdroszczę wycieczek.. ja teraz za daleko od domu sie nie wypuszczan a jak juz ro tam gdzie moge lezec:p

Iza siostra chyba da sobie rade.. o ile dobrze kojarze to ma 27lat?? Ja tez mam tyle i poki nie mialam pierwszego dziecka tez wszyscy traktowali mnie jak dziecko i nie za bardzo wierzyli we mnie :-) teraz jest inaczej... oby Twojej siostrze sie poszczescilo :-)

Otreby, owsianki fuuuu bleeee nie lubie:-\

Netta nawet nie mów o tej dietce..choc ona plus mega ćwiczenia daje świetny rezultat, pół roku prawie podolalam hihi i raz z moim nawet 4m.

Poduche znam ale w życiu pid taka nazwa..

Niedlugo się zbieram po bomboniere dla lekarki.. Na jutro.. Malucha dalej nie mogę wyłapać jak nalezy heh..

I do tego lekarka jeszcze nie dzwoniła..tzn.niby tak po 1 ale to chyba na cudzy numer..

Aob no ja też ale jak pomogło..i jakoś wcisnelam..

Witam przyszłe mamusie.
Z chęcią dołączę do waszego grona. W moim przypadku jest to 3 ciąża, w tym 2 poprzednie poroniłam. Termin porodu to 11.11 :) mam nadzieję że tym razem się uda. Ze względu na ciążę zagrożoną przyjmuje luteine, no-spe oraz duphaston, dodatkowo jestem na zwolnieniu oraz planowane jest założenie szwa okrężnego na szyjkę.
Z chęcią poczytam o waszych doświadczeniach i przeżyciach.
Pozdrawiam Ola. :)

Cześć Olga.
Ten szew to potrzebny? Ja w poprzedniej ciąży poznałam wiele dziewczyn z różnymi szyjkami i żadna nie miała ani szwu ani pessara. A jak czytam że ktoś miał pessar przy 2cm to mnie ciarki przechodzą, bo ja taką szyjke gdzieś w połowie ciąży miałam. Na szczęście w moim szpitalu są przeciwnicy tego, bo to i tak czy siak trzeba leżeć.

My dziś prawie cały dzień na zewnątrz. Poza drzemką Zu.

Co do nowej płciowej przepowiedni to mój mąż bedzie chyba same dziewczynki płodził ;-)

Zaczyna wiać. Pora się zbierać do domu, ale niech ktoś jej to powie...

reklama
Do góry