reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Ha wiecie co mój mi zrobił aż się go dzisiaj zapytałam czy używa mózgu :D wczoraj wieczór poprosiłam go żeby nałożył mi lody a było całe pudełko jeszcze nie otwierane oczywiście zrobił to bez problemu. Ale dziś jak wstałam otwieram lodówkę a tam te lody oczywiście roztopione bo już ciężko było dac spowrotem do zamrazalki grr całe jego szczęście ze były dwa opakowania

Ale produkcja ;-) U nas ciepło A mi się nie chce nic. Z jednej strony poszłabym na dwór A z drugiej zakrylabym się kołdrą.

Co do chęci. Mój też się przymila, mi może by i się chciało ale tak mnie wkurza że nie ma co liczyć. Ale myślę że będzie dziewczynka, Judyta, Judka[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Gaga aaa haha jak zostal zmajstrowany to chyba mi sie chcialo. Bo nawet teraz TZ wspomina ze bzykal bo musial :-D a teraz mowi ze jak mu sie chce to nie moze. Mi tez sie troche chce ale bobas wazniejszy i jak o nim mysle to mi sie odechciewa :-)

Netta ja tez na powietrzu dzisiaj siedze. TZ mi naprawia hamulec przy samochodzie a ja siedze obok. Boje sie tej kontroli ze zajada ale ja nie dam rady siedziec caly czas w domu..

Jest!
Te otręby zjadliwe i pomogły, szok! Netta ja takie w saszetce dziecku pidebralam, juz z owocami i innym cudem. Imię mi się pidoba, Lubie takie.

Dominika nie rób obiadu może, kup sobie coś do podjadania i juz.

Gaga no z tymi lodami to masakra..

Co to za kojec? Dla mnie kojec to dla psa może być..

reklama
Ha! Taka pełna energii byłam ze aż zasnęłam;)
Kojec(poduszka) to super sprawa:) ja juz czekam na ofertę z lidla, bo zwykle maja je w fajnych cenach.. A zwykle takie oferty maja na wiosnę właśnie:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry