reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witaj Olga:-) tym raz musi byc dobrze. Podbijam pytanie odnosnie szwu, czy jest on naprawde konieczny?

Odnosnie wizyt ja chyba na nastepny czwartek umowie sie na wizyte aby podejrzec malenstwo i krwiaka. Do 28 chyba nie wytrzymam.

Mi mdlosci odpukac znowu ustaly. Uff czuje ulge.

reklama
Pronceska dopiero 26 wizyta a poprzednia tez juz chyba dawno była nie? Kurde faktycznie długa przerwa ...

Ja ostatnio bede mieć prawie co tydzień bo miałam w zeszły czw z Medicover , jutro prywatnie a 14 chce mnie widzieć znow ten z Medicover a potem 19 i tak musze iść po zwolnienie a 21 mam prenatalne ...musze to jakoś inaczej rozwiązać bo bez sensu tak szybko ...

Olga
Witaj :) trzymam kciuki za powodzenie tej ciazy :)

Jejuu czytam ze macie wstret do jedzenia na maxa.. A ja wciągam wszystko jak stoii oprocz serkow almette (od poprzedniej ciazy nie jem)

Bylam dzisiaj u pediatry i skierowanie na wszystkie badania dostalam, w srode pewnie pojde robic rano zeby do piatku na wizyte byly :) obeszlo sie bez dosatkowych kosztow i niemilych ginekologow w enel medzie ;)

Dzisiaj cierpie na prawostronny bol glowy.. Ale musze jakos przetrwac :/

f2w39jcgdz0az452.png

Linka, Tez mysle, ze to twardnienie.. Wzielam nospe, zaraz zjem to magnez a lutke dopiero za jakieś 2h.
Maluszka nie mogę znaleźć..słabe ma tętno jak je lapie 147 i tylko raz na 2 sek.serce samo slyszalam. Siedzi mi za żyła..
Jak nic jutro musze mieć scan bo zwariuje z niepokoju..

Ja czytałam ze prawidłowe tętno jest w granicy właśnie 150wiec idealne ;-)

Lilith miałam tak w ciąży , jak miałam problem z zatwardzeniem. Na szczęście trwało to jeden dzień.

A ta twardość brzucha, dotykacie brzucha i po tym rozpoznajecie?

Co do almette mam fazę akurat na to i na paprykarz :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros24 to jest jedyna rzecz ktorej nie
Moge.. Fuuu... Na sam widok
Almette mam zoladek w gardle :p ale to juz mi tak zostalo po ostatniej ciazy i nie jem ponad rok :p a paprykarza nigdy nie lubilam :D

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Milagros24 to jest jedyna rzecz ktorej nie
Moge.. Fuuu... Na sam widok
Almette mam zoladek w gardle[emoji14]ale to juz mi tak zostalo po ostatniej ciazy i nie jem ponad rok[emoji14]a paprykarza nigdy nie lubilam :D

f2w39jcgdz0az452.png
Jeju A ja lubię, ale tylko szczeciński :D za to śledzia nie zjem i żadnej ryby z puszki :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry