reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Witaj Olga:-) tym raz musi byc dobrze. Podbijam pytanie odnosnie szwu, czy jest on naprawde konieczny?

Odnosnie wizyt ja chyba na nastepny czwartek umowie sie na wizyte aby podejrzec malenstwo i krwiaka. Do 28 chyba nie wytrzymam.

Mi mdlosci odpukac znowu ustaly. Uff czuje ulge.

reklama
Pronceska dopiero 26 wizyta a poprzednia tez juz chyba dawno była nie? Kurde faktycznie długa przerwa ...

Ja ostatnio bede mieć prawie co tydzień bo miałam w zeszły czw z Medicover , jutro prywatnie a 14 chce mnie widzieć znow ten z Medicover a potem 19 i tak musze iść po zwolnienie a 21 mam prenatalne ...musze to jakoś inaczej rozwiązać bo bez sensu tak szybko ...

Olga
Witaj :) trzymam kciuki za powodzenie tej ciazy :)

Jejuu czytam ze macie wstret do jedzenia na maxa.. A ja wciągam wszystko jak stoii oprocz serkow almette (od poprzedniej ciazy nie jem)

Bylam dzisiaj u pediatry i skierowanie na wszystkie badania dostalam, w srode pewnie pojde robic rano zeby do piatku na wizyte byly :) obeszlo sie bez dosatkowych kosztow i niemilych ginekologow w enel medzie ;)

Dzisiaj cierpie na prawostronny bol glowy.. Ale musze jakos przetrwac :/

f2w39jcgdz0az452.png

Linka, Tez mysle, ze to twardnienie.. Wzielam nospe, zaraz zjem to magnez a lutke dopiero za jakieś 2h.
Maluszka nie mogę znaleźć..słabe ma tętno jak je lapie 147 i tylko raz na 2 sek.serce samo slyszalam. Siedzi mi za żyła..
Jak nic jutro musze mieć scan bo zwariuje z niepokoju..

Ja czytałam ze prawidłowe tętno jest w granicy właśnie 150wiec idealne ;-)

Lilith miałam tak w ciąży , jak miałam problem z zatwardzeniem. Na szczęście trwało to jeden dzień.

A ta twardość brzucha, dotykacie brzucha i po tym rozpoznajecie?

Co do almette mam fazę akurat na to i na paprykarz :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros24 to jest jedyna rzecz ktorej nie
Moge.. Fuuu... Na sam widok
Almette mam zoladek w gardle :p ale to juz mi tak zostalo po ostatniej ciazy i nie jem ponad rok :p a paprykarza nigdy nie lubilam :D

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Milagros24 to jest jedyna rzecz ktorej nie
Moge.. Fuuu... Na sam widok
Almette mam zoladek w gardle[emoji14]ale to juz mi tak zostalo po ostatniej ciazy i nie jem ponad rok[emoji14]a paprykarza nigdy nie lubilam :D

f2w39jcgdz0az452.png
Jeju A ja lubię, ale tylko szczeciński :D za to śledzia nie zjem i żadnej ryby z puszki :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry