reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja jesc nie mogę prawie nic.. Mdli mnie cały czas, czy zjem czy nie, wymiotuje tak samo i nie wiem czy gorszy ranek popołudnie czy wieczór bo ciągle tak samo.

Boli mnie brzuch..jak na owulke, po bokach mega i siąść nie mogę..jakbym za przeproszeniem kij w dupie miała.. I ciezko mi na macicy..

Mam antybiotyk na 2 tyg.tak długi kurs bo nic innego tego nie wyleczy a już dziś bez i wczoraj i Tragedia..boli pitwornie.. Obym syna zas nie zarazila..

Maluszka jeszcze nie szukałam..pietram się..
Kwiaty kupilam a bomboniera jutro..

Ewa pisz o wizytach na wizytowym wątku. Gratuluję oczywiście.

Witam nowa mamę, napisz coś więcej o sobie.

Robie obiad..mąż pojechał po recepte to się poświęcam..spagetki to nie jest najgorzej, tym bardziej ze nic nie czuje hihi.

reklama
A ja pije cole. Chyba jedna mała raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Jakoś mi dzisiaj podpasowala. I suchy chleb. Jedno pp czym nie jest mi niedobrze :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Lilith ja też mam takie uczucie kija przy owulacji. Albo przy zaparciach.

Aob bardzo się tego obawiam, nie wiem czy dam radę. Najwyżej zjem i nie zrobię glukozy. Do reszty nie trzeba być na czczo.

Ja dziś bez obiadu. Strajk. Może jutro coś zrobię.[emoji14]

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

kurde mam puszkę pepsi w aucie ale nie chce mi się iść
ale to nic mam taką ochotę na koktajl z truskawek, że masakra ;/

A teraz Ci się taki kij zdarzył? Uporczywe te bole, nie wiem czy się stresowac czy olać.. Boli na bokach tez to od razu mysle, ze się rozciąga ale ciężka ta macica jakby twardniala i te maluch dzis niemrawy oj..

Cole piłam litrami w poprzednich ciazach ale na późniejszym etapie. Takie z lodem i rurka najlepsze hihi.

Gaga a masz kogo wysłać po nie?

Ja w poprzednich ciazach pierwszy kwartał nie piłam a teraz pije jak mam ochote czyli pije albo wodę albo colę ...

Ja dzis miałam smaka na mega zdrowa zupę z papierka alw ten makaron i na szczęście miałam jedna -- alw z jakim smakiem ja jadłam mmm :)

Wczoraj pomyślałam że zjadlabym pierogi ruskie. Ok. Zjadłam jednego. Nawet mi smakował. Ale to co potem mnie spotkało w łazience, nie warte jest nawet jednego przepysznego pieroga☺ całkowity zwrot i to z nawiązką. Wiec bezpieczniej pozostać chyba dla mnie przy suchym chlebie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilith no własnie nie :/ bo mój jeszcze z pracy nie wrócił i pewnie szybko go nie będzie a samej mi się nie chce jechać
a jakbym połączyła taki koktajl z makaronem to i by kolacja była z głowy no nic muszę się obejsc smakiem
jutro sama wyruszę po truskawki jak oczywiście mi ochota nie minie ;)

Do góry