reklama
linka1985
Fanka BB :)
Gosia wydaje mi się ze pieczenia uczucie klucia i rozciągania są w miarę normalnym uczuciem w ciąży ...
ale warto sprawdzić czy to nie jakaś infekcja
ale warto sprawdzić czy to nie jakaś infekcja
Linka, jak malutka dzisiaj?
Chore jest to o czym piszecie..My zawsze oglądaliśmy fakty tv ale ostatnio nasypiam od razu jak mąż włączy.. U was tam sekta rządzi to nic dziwnego..sorry ale ogólnie to co się tam dzieje jest chore! Nic tylko uciekać..
Wiklinka, to lutka. Dupek to inaczej jest. Tez mam w globulce, jest super, fajnie nawilża nie jak to pl. Ciesze się, że wszystko dobrze. Odzywaj się częściej.
Chore jest to o czym piszecie..My zawsze oglądaliśmy fakty tv ale ostatnio nasypiam od razu jak mąż włączy.. U was tam sekta rządzi to nic dziwnego..sorry ale ogólnie to co się tam dzieje jest chore! Nic tylko uciekać..
Wiklinka, to lutka. Dupek to inaczej jest. Tez mam w globulce, jest super, fajnie nawilża nie jak to pl. Ciesze się, że wszystko dobrze. Odzywaj się częściej.
Pytam bo po hiszpańsku mal educada znaczy źle wychowana :-) myślałam ze to tak przewrotnie // specjalnie :-)Iza wow, podziwiam, że się odważyłas ściąć. Ja bym nie umiała.
No mój mąż na prenatalne ze mną chodzi, wiec serduszko słyszy. A potem ruchy przecież też czuje, tyle że później niż ja.
A mi się właśnie te wszelkie ombre nie specjalnie podobają, ale wiadomo kwestia gustu.
Ewa - nick, a w sumie juz nie wiem jak się zrodził, a czemu pytasz?
Emka ja wczoraj miałam ochotę na burgera ale nie było, zostałam z hot dogiem, średnio podszedł.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
linka1985
Fanka BB :)