reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Masakra jakaś :/ a z tymi poronieniami że mogą skazać nawet za nie umyślne spowodowanie poronienia jaki to będzie ból dla matki po stracie jak jeszcze będzie musiała zeznawać w tej sprawie

Dziewczyny, czuje cos jakby pieczenie w okolicach macicy. Co to moze byc?!

f2w39jcgdz0az452.png

nie chce sie klucic:p ale obilo mi sie o uszy,ze dozwolona aborcja jest wtedy, jezeli zagraza zyciu matki..ale ogolnie jestem przeciwna tej calej ustawie..chore..wolalabym sama zdecydowac co dalej niz miec z gory narzucone:(

Linka, jak malutka dzisiaj?

Chore jest to o czym piszecie..My zawsze oglądaliśmy fakty tv ale ostatnio nasypiam od razu jak mąż włączy.. U was tam sekta rządzi to nic dziwnego..sorry ale ogólnie to co się tam dzieje jest chore! Nic tylko uciekać..

Wiklinka, to lutka. Dupek to inaczej jest. Tez mam w globulce, jest super, fajnie nawilża nie jak to pl. Ciesze się, że wszystko dobrze. Odzywaj się częściej.

Iza wow, podziwiam, że się odważyłas ściąć. Ja bym nie umiała.

No mój mąż na prenatalne ze mną chodzi, wiec serduszko słyszy. A potem ruchy przecież też czuje, tyle że później niż ja.

A mi się właśnie te wszelkie ombre nie specjalnie podobają, ale wiadomo kwestia gustu.

Ewa - nick, a w sumie juz nie wiem jak się zrodził, a czemu pytasz? :p

Emka ja wczoraj miałam ochotę na burgera ale nie było, zostałam z hot dogiem, średnio podszedł.
Pytam bo po hiszpańsku mal educada znaczy źle wychowana :-) myślałam ze to tak przewrotnie // specjalnie :-)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry