reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

A druga córa mojej siostry od wczoraj u mnie była i moim chłopca dobrze to zrobiło rozpieszczali ja dbali o nią hihihi i ciągle podkreślali ze to dziewczynka ... dzieci mają pomysły ... znajomy do nas przyszedł pyta się małej jak masz na imię : a ona co ELSA ha ha i mówił tak do niej a ona dumnie chodziła w sukni bo obowiązkowo jest tiulowka. .. słodka jest jak cukiereczek oby jej to zostało ..

reklama
hej dziewuszki
ja was chyba nie nadgodnię jak tak dalej pójdzie :) niestety - stety, piękna pogoda to mnie z ogrodu nie da się do domu zaciągnąć ;) dziś spełniło się moje małe marzenie - położyliśmy ścieżkę w ogrodzie. Znaczy przyjechali panowie, popracowali. i jest.. A że większość - prawie wszystko - w domu i ogrodzie robimy zwykle sami z meżem, to przyjazd "kogoś" był niezłą atrakcją;) ale efekt powala i cieszę się jak dziecko :) Wozkiem będę mogła spacerować po ścieżce w ogrodzie jesienią hehe :) A teraz mąż pomaga mi przygotować warzywnik do zasiewów, mam nadzieje jutro z dziećmi groszek zasiać bo już się nie mogą tego doczekać :) WIOSNA!! uwielbiam :)

teraz leżę styrana i przeszczęśliwa i myślę sobie jak maluszek się cudnie dziś dotlenił ;) bo od rana w domu byłam tylko godzinę gdy obiad szybko robiłam hehe
Jeszcze tylko 4 dni do spotkania z kruszynką! :)

Jutro dalsze prace ogrodowe (bardziej pokazuje palcem niż coś robię, ale przynajmniej na podwórku jestem razem z dziećmi :) ),

Linka sliczna i dzielna dziewczynka! Oby tak dalej sobie świetnie radziła malusia.
A dla Twoich chłopaków to musi być też przeżycie, tacy eleganccy są hihi, pewnie sami chcieliby siostrę nie? Chyba tak pisalas?

Ivi wspaniałe dzień Ci minął znowu, jak ja bym chciała mój ogród wykorzystać..A póki co tam tylko 10ft trampolina córki i stado kotów plus zbieractwo.. Ty się tak dobrze czujesz?
Ja dopiero dziś miałam lepszy dzień i moglam wyjść na chwilke..

Dostalam arbuza! Od męża. Kocham! W każdej ciazy zajadalam a na wieczór śledzia..szok..

Aob dobrej nocki kochana :*

Ble nie znoszę arbuzow

Jak ja bym chciała mieć kawałek ogródka, mam wielkie nadzieje ze za 1,5 roku to się spełni.

A ja czekam na mezusia bo kończy o 10, oglądam sobie małych gigantów dla zabicia czasu:)

Byłam dzis na zakupach bo chciałam kupic zwyczajne baletki do biegania "nie do pracy". Najpierw kupiłam torebkę <3 potem trafiłam na sukienkę <3 pod która będzie mieścił się brzuszek, potem kurtkę dżinsowa <3 a na koniec nawet udalo mi się kupic te baletki, chociaż juz straciłam nadzieję.

No i wczoraj kupiłam pajacyka :) widziałam też w smyku na promocji takie świąteczne ubranka, cieplutkie z milusiego materialu z reniferkami, Mikołajem, balwankami, takie śliczne i cieplutkie no i na promocji za śmieszne ceny np 10zl :) bo wlasnie byla Wielkanoc ;-) w sam raz będą dla naszych maleństw... Za 8miesiecy :p

reklama
Witam się po całym dniu.
Arbuzy uwielbiam :)

Co do ustawy. Aborcja możliwa będzie tylko i wyłącznie w przypadku bezpośredniego zagrożenia życia, czyli ciąża pozamaciczna nie będzie mogła być usunięta aż do momentu kiedy nie wystawi np krwawienie,pęknięcie jakiegoś narządu etc. W każdym innym przypadku prawo do życia będzie nad prawem do zdrowia. Zakazane również będą invitro, wkładka wewnatrzmaciczna, tabletka po, amniopunkcja będzie zakazana. Usg będzie dozwolone. A z drugiej strony jaki ma sens? Skoro nawet jeśli wykryja jakąś wadę która będzie można leczyć w ciąży to nie pozwolą bo zawsze jest ryzyko że przez podane leki czy zabieg wykonany jeszcze w łonie matki możne dojść do powikłań i przerwania ciąży. A nawet jeśli zezwola to w przypadku śmierci dziecka pociagna matkę, lekarza i każda inna osobę biorąca w tym udział do odpowiedzialności. Mam nadzieję że to nie przejdzie. Kaczynski niby mówi że podpisze tak samo jak cały PiS.
Gdyby tak było, to przy drugiej ciąży cala ciążę spedze za granicę bo w tym kraju będę bała się kichnac bo tak jak pisalyscie matki po poronieniu mają zostać przesluchiwane czy aby świadomie bądź nie, nie przyczynily się do utraty dziecka.
Coś słyszałam jeszcze o rejestrze ciężarnych, to już wgl paranoja.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry