reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Straszne rzeczy piszecie.. Powagą, nic tylko uciekać!

Agucha to miałaś udany dzień i bardzo dobrze, trzeba korzystać póki można.

Ech idexsie ogarnąć i na film do wyra

reklama
Nie moge przestac jesc :/ tak mi sie wkrecil apetyt, az tak nie mialam... Zjem, odejde od stolu i jestem glodna :/

Moze fasolka namyslila sie i chce jednak urosnac do piatku :D

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia też miałam taka fazę. Dalej mam takie dni.. A z drugiej strony mi niedobrze :/

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

To ciesz się!! :) moja przyjaciółka ma termin w październiku i nie miała żadnych objawów od samego początku ;)

No ja sie bede cieszyla (mam nadzieje) dopiero po piatkowej wizycie, jak sie okaze czy wszystko w porzadku :D bo mnie cos dzisiaj zaczal brzuch pobolewac i troche bardziej mokro niz zazwyczaj zaczelo sie robic..

f2w39jcgdz0az452.png

Gosia tak też mam. Jeden dzień sucho i z bolami, drugi mokro i boli, a trzeci mokro i nie boli, i tak się ciągle wymienia. dzisiaj też miałam dzień z obawami, bo mdłości nie miałam i miałam wrażenie że brzuch mi zmalał.

Keejti - to jakiś fenomen ze mąż ogarnial mieszkanie, jeśli się wykończeniowka zajmuje. Zwykle szewc bez butów chodzi, sama trzeci rok czekam na fuge w przedpokoju :p

Iza u mnie pewnie jak przy starszym, tylko kąpiel.

Ja aż się boje słuchać tego co się w polityce dzieje.
A tego co piszecie o prenatalnych w ogóle nie rozumiem, przecież czasem takie wczesne wykrycie wady właśnie znacznie podnosi szanse na przeżycie dziecka, bo np wiadomo ze od razu trzeba będzie takich i takich specjalistów wiec trzeba odpowiedni szpital wybrać, Grrr.

Ewa tak, wiem co to znaczy :p nie wiem czy to przypadkiem właśnie nie podczas hiszpańskiego się zrodziło, w każdym razie pamiętam ze tak miałam na początku zeszytu napisane, ale już nie wiem przez kogo i jak to wyszło :p
Jesteś pierwsza osoba od lat która zapytała :-)

Keejti tez nie znoszę arbuzow :p dla mnie są totalnie bez smaku.

Lili do takiej jadłodajni te dwa Dania tylko na catering :/ musieli to Zmienić - o widzisz musze spróbować z pełnym ... A tez tak nisko masz?

Netta najlepszego dla synka :)

Iza to skoro juz masz takie obawy co do m fo bardzo współczuje - mój od początku kapał syna przebierał nosił , ok ze 2
Mce mu zajęło zanim sie zaczęli rozumieć jako tako musiałam go uczyć mowic co i jak trochę sie wkurzał
Ale sie nauczył i teraz zostawiam ich na weekend samych , czasem jest tak jak aob pisała ze mama jest be tata najlepszy i mi to szczerze pasuje bo mogę odpocząć :) ale gdybym miała
Wszystko robić sama albo nie zmieniłby pieluchy to nie widze tego, fakt w tygodniu w nocy ja wstawałam ale kp wiec jakby zrozumiałe .

Ciemnogród - sami wybraliśmy !;/

Zasnęłam podczas odpisywania i obudziły mnie - uwaga - mdłości i wiecie nad czym sie zastanawiam czy to nie jest tak ze np jest nam niedobrze od nadmiaru hormonów ?

reklama
Emka mi sie wydaje ze moze tak byc. Bo mi zawsze pare godzin po zastonowaniu lutki bylo najgorzej. Brrr wczoraj jakos sie uspokoilo.. a niwdlugo wchodze w dupka i az sie boje co to bedzie...

Wczoraj bylismy u tesciow na malej imprezie. Zjadlam troche bigosu i po 4 godzinach mialam taka niestrawnosc(bol zoladka do tego stopnia ze nie moglam oddychac bo kazdy glebszy wdech powodowal jeszcze wiekszy bol,twardy brzuch jak balon),ze myslalam ze na IP przyjec wyladuje...szczescie tylko w tym ze jak zaczynalo bolec to TZ szybko zgarnelam(latwo nie bylo bo%%,dopiero jak ubralam w kurtke to zrozumial powage sytuacji),bo jakby mnie w samochodzie to dopadlo to chyba bym zwariowala z bolu...naszczescie nospa pomogla...

W dodatku pecherz znow mnie od czasu do czasu kluje...(chyba mam uczulenie na papier rumiankowy. Poprzednim razem wlasnie tez bolal po papierze rumiankowym...)znacie jakies domowe sposoby na rozgonienie tego? Jakies nasiadowki albo cos?

Ostatnia edycja:
Do góry