reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja słyszałam i sądzę że to jest chore . Jak można zmuszać kobietę po gwalcie do urodzenia dziecka lub gdy dziecko jest poważnie chore .... moim zdaniem wybór należy do kobiety nie byłam w takich sytuacjach nie wiem co bym zrobiła ... ale okropnoscia jest zmuszać kobietę w takich sytuacjach do odnoszenia niechcianego dziecka

reklama
Tak w dużym skrócie to nasza premier chyba wymyśliła ze ma być zakaz wszelkiej aborcji w tym ciąż z gwałtu, kazirodztwa, jak w ciąży jest dziecko, kiedy ciążą zagraża życiu matki czy dziecka, nawet jak matka ma stracić wzrok , jak u dziecka stwierdzono bezmozgowie i inne ciężkie choroby, schorzenia
I na dodatek w sytuacji poronienia maja prowadzić śledztwo czy przypadkiem ktoś temu się nie przyczynił czy matka sama się nie narazila na taką sytuacje
Coś tam jeszcze było ze maja wprowadzić zakaz prenatalnych bo po co

Keejti chcą wprowadzić całkowity zakaz aborcji tych z gwałtów i tych gdy dziecko jest poważnie chore i również tych zagrażających życiu matki .... całkowity zakaz

Jak czytałam artykuł to normalnie się przerazilam co nie którzy mogą wymyślić ze jakby na badaniach wyszło ze dziecko chore to niektóre same by probowaly usunąć przez UWAGA wkładanie wieszaka, wstrzykiwanie domestosa szok normalnie musieli mieć takie przypadki bo wpaść samemu na coś takiego

dlugo nas nie bylo, wyladowalam w szpitalu z bolami z krzyza ktore szly na brzuch , dokladnie takimi jak mialam przy poronieniu. cale szczescie wszystko dobrze. dali mi cyclogest odpowiednik naszego duphastonu i powiedzieli zeby przyjsc za poltora tygodnia posluchac serduszka , nawet na izbe przyjec zeby w kolejce nie stac :p . ciaza z usg mlodsza o tydzien i jeden dzien , pecherzyk ma 2 cm a w srodku kropka , z tego co mowili echo zarodka .

Wiklinka to dobrze ze wszystko gra u Was.

No to faktycznie głupotę straszna wymyślili. Tez uważam że każda kobieta powinna sama zdecydować. Chociaż ja myślę że bym tego nie zrobiła to nigdy w takiej sytuacji nie byłam i nie powinnam się wypowiadać. Pewnie tak samo jak Pani premier.

reklama
Do góry