reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka mon ma to samo a jeszcze zazwyczaj w sukience ide:)
Chyba taka uroda tych naszych facetow:-) pozniej jeszcze chce zebym pokazala jak tam sie ogarnelam. No w tym temacie moj jest okropny. Zdaze wejsc do lazienki to za chwile puka czy dlugo jeszcze bo on ma tyle spraw do zalatwienia akurat w tym czasie w wc. Taka czasem dziecinka z niego :-)

reklama
Naprawdę Wasi faceci tak się tym interesują? :-) Dobrze wiedzieć, bo w ostatniej ciąży byłam sama jak palec, nie wiedziałam, że partner może być tak żywo zainteresowany wszystkim :p

Dominika - super wiadomości!!

Do pracy przyjąć muszą, na podobne stanowisko, bez strat na wynagrodzeniu, zwolnić nie mogą jeśli tyclko się chociaż troche obniży etat - wtedy chyba przez rok jest się chronionym. A zwolnienie może uzasadnić tylko likwidacją.. może też restrukturyzacją, ale tego nie jestem pewna :)

Ja dziś sprzątam wiatrołap :D wywaliłam wszystko z szafy i... pól salonu mam kurtkami itd zawalone... aaaaaaaaaaa :D

Super Dominika! Mówiłam,że przy tak wczesnej ciąży mogło jeszcze nie być nic widać :) Co mówi lekarz?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ja mam za 2tyg a jeśli zdecyduje się na zwolnienie to mam się w każdej chwili zgłosić i coś tak czuję że mogę się zdecydować.
Iza gdzie chodzisz?
Dziewczyny a czytałam na necie że pracodawca nie może tak bez powodu nie przyjąć do pracy po macierzyńskim prawda to? Jakieś doświadczenia?
Ja chodze do Pierzynskiego a ty? :)

Ivi dxieki, a orientujesz się czy musza przedłużyć umowę jak automatycznie przedłuży się do dnia porodu czy dopiero po zasiłku macierzyńskim dać druga? Bo nie ukrywam wolałabym być na urlopie aa nie na zasiłku.
A ja takie sprzątanie szaf miałam przed świętami

reklama
Naprawdę Wasi faceci tak się tym interesują? :-) Dobrze wiedzieć, bo w ostatniej ciąży byłam sama jak palec, nie wiedziałam, że partner może być tak żywo zainteresowany wszystkim :p
Kochana przepraszam ze pytam ale tata Twojej pierwszej dzidzi wiedzial o ciazy i spierniczyl?
Jesli nie chcesz to nie odpowiadaj:-)

Do góry