reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Zana dokopałam się do Twojej historii, nieźle, trochę wątków mamy wspólnych (DE) ale ja ślubu nie brałam i jakoś nie spieszy mi się do tego wcale. Może jakaś mała część mnie by chciała, ale jest mi dobrze, tak jak jest.

Czy tylko ja nie mam objawów ciążowych? :/

Keejti to gdzie Ty pracujesz? :szok:

reklama
Ja mam za 2tyg a jeśli zdecyduje się na zwolnienie to mam się w każdej chwili zgłosić i coś tak czuję że mogę się zdecydować.
Iza gdzie chodzisz?
Dziewczyny a czytałam na necie że pracodawca nie może tak bez powodu nie przyjąć do pracy po macierzyńskim prawda to? Jakieś doświadczenia?

Mojego TZ zawsze irytuje to jak sie ogarniam do gina:-D chyba zazdrosny jest. Ale.moj gin to facet ktory moglby byc moim ojcem o czym TZ wie, wiec nie wiem skad ta zazdrosc.

Moje mdlosci osiagaja dzisiaj apogeum. Tydzien temu juz mialam taki spokoj ze ludzilam sie na koniec mdlosci a tu niespodzianka. Jest jeszcze gorzej. Gdy leze jest miare ok natomiast kiedy wstaje i chodze to czuje jak wszystko mi sie podnosi do gory.
Wczoraj od wymiotow peklo mi naczynko w oku a pozniej meczyl mnie okropny bol brzucha. Brr dzisiaj powstrzymuje sie jak moge.
Wystawilam pranie na dwor i znowu leze.

Netta to b mało ja prawie 7-8 lat temu w. Wawie płaciłam 2000 plus opłaty .

Ja miałam 8t5d i tez dopochwowe .

Powinien przyjąć po macierzyńskim ale potrafią znaleźć powody no chyba ze wraca sie na 7/8 etatu to wtedy chyba gorzej ze zwolnieniem.

reklama
Ktory facet lubi jak inny zagłada nam miedzy nogi ? Ja kiedyś z moim pogadałam o tym to sie przyznał ze
Trochę mu głupio z tym, nawet jak chodzi ze mna to potrafił sie sfochowac :) ale chyba po porodzie mu przeszło jak zobaczył ile osób mi zagłada a ja jeszcze całkiem po nagu leżałam bo mi gorąco było hahah i nie chciałam nic na siebie założyć !:) ja taka wstydliwa :p

Do góry