reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny, ja juz wczesniej pisalam ale napisze jeszcze raz, moze ktorejs sie przyda:)
Mam do odsprzedania opakowanie duphastonu, cena 35 zl (zaplacilam 36,90 , cena jest przyklejona na opakowaniu) waznosc do 2019 roku, 20 tabletek. Jestem na luteinie i dupka nie biore, opakowanie mi zostalo....
jeszcze powinnam miec kilka tabletek z nieskonczonego opakowanie wiec w razie czego moge dorzucic:)

reklama
Kurcze Was nadgonic :-)
Dziewczyny jak wrócę do domu to wrzucę ziołowy odpowiednik luteiny tak było w książce. Sama mam zamiar wypróbować :-)
Z niecierpliwością czekam na info od NeSsi
Priinceseczka śmigaj do endokrynologa, ja dziś byłam mam tsh 3,37. Zwiększona dawkę leków i nakaz brania witamin z jadem :-)
Ja karmiłam piersią dluuuugo,bo mała miała 3,5 roku jak przestała brać na noc :-) i mam zamiar teraz tez karmić :-)

Migduch ja też się szybko męczę. Tylko jak my teraz tak się meczymy to co będzie później :-) a tu upały i lato przed nami :-)

Venuss23 ja mysle, ze sie przyzwyczaimy;) I mysle, ze mamy lepiej niz dziewczyny, ktore maja termin na lipiec-sierpien, chyba sobie nie wyobrazam rodzic w najwieksze upaly;) Kolezanka rodzila w sierpniu i mowi ze myslala ze umiera bylo tak duszno ze ciezko jej bylo oddech zlapac.... a w szpitalu wiadomo, klimy nie ma;)))

Nessi hop hop? daj znac, czekamy wszystkie!!:)

reklama
Ja czekam na wieści od Nessi..

aob ja chodzę do Dubaniewicz ze szpitala w Wejherowie :) Gin The Best of The Best wg mnie ;D ale czeka się u niej strasznie długo..... tylko że potem w środku też minimum godzina schodzi :D
(jeszcze niecałe 2 godziny i jadę swoje wysiadywać na poczekalni... :D )

nie spotkalam sie z nia, ale bylam tam tylko 3dni w szpitalu.. Za to nie pamietam nazwiska, ale zastepca ordynatora to porazka.. Prostak jak dla mnie.. Ja chodzilam do pucka do chrostowskiej i w koncu tam tez rodzilam i tez spoko :-) dlugo sie czeka, ale to tylko swiadczy o tym, ze jest nab prawde dobra :-)

Diewczyny dziekuje :-* zeby nikogo nie pominac nie bede dziekowac kazdej z osobna.. Pewnie jak do jutra nie zemdleje to wyjde :-)

Priinceseczka jeszcze zapomnialam Ci napisac, ze na szczescie do porodu duzo czasu masz na zastanowienie sie :-)

Do góry