Ale puszecie
aob zawsze możesz wypisać się na żądanie jeżeli tylko leżysz
U mnie też dzisiaj goscie-tesciowie. Ale wszystko się udalo.
Mam pytanie mamy 1.5 roczniakow jak sobie radzicie z dziećmi jak jesteście same? Ja Masakrycznie szybko się męczę a on wiadomo na ręce chce, bawić się, na spacer wyjść. A mi już pod wieczór coraz ciężej na brzuchu. Tak sobie czytam wpisy i powoli powoli Was rozróżniam
Venus będzie dobrze
Milagros gratuluję! Fajnie, też bralam ślub w ciąży. A sukienka taka zwykła z gorsetem czy miejsce na brzuszek?
Gosia jak chopek? Trochę lepiej? Zgoda? Szkoda nerwów w tym momencie na sprzeczki
Nessi ivi Karola i dziewczyny które macie mdłości bardzo współczuję to jest chyba jeden z najgorszych objawów.
Któraś pytała o metaliczny posmak ja tak miałam niestety cała poprzednia ciążę.
Princeseczka okropne co piszesz;( to co się czasem dzieje w szpitalach to jest coś strasznego, porażka. Co do cc ja miałam znieczulenie nie trzymało do końca, igłę w plecy miałam dwa razy a później do wieczora umieralam z bólu zamiast cieszyć się synem. Także wspominam bardzo źle już nie mówiąc o dochodzeniu do siebie. Nie wiem co to będzie teraz.
Dzięki za słowa wsparcia, niestety pracować muszę i nie mam wyjścia bo mam umowę tylko do 1 września a krótko jestem w tej firmie i zależy mi na przedłużeniu.
Ja dziś byłam u lekarza, wczoraj po tej IP pół dnia płakałam a później do pracy, tam na sam widok kobiety w ciąży wybuchlam płaczem ale jakoś dałam radę do tej 23. Wizytę miałam u dr poleconej przez siostrę na 29 ale poprosiłam szybciej i zaproponowały mi jakiegoś doktorka, opinie w necie tragiczne ale poszłam. Masakra, tego krwiaka nawet nie zauważył, dał duphaston, zrobił usg żadnych skierowan nic i od wejścia na ty. Po 2 poroonieniach zaprosił za 3 tygodnie. Wizyta 5 minut i kiepska atmosfera. Czuję że wyląduje spowrotem u tej doktorki w kwietniu. Póki co staram się nie załamywać ale wychodzi na to że ciąża 4,5tyg a om 2.02 więc słabo. Ale trzeba wierzyć.
DUPHASTON, mam zapisane z nospa i magnezem . Tez tak macie? To raczej przed bólami brzucha czy też podtrzymujaco? Nie chce się na darmo faszerowac tymi tabletkami.