reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Netta damy rade:-) znajac zycie to stres mnie dopadnie we czwartek kolo poludnia, tak zawsze mam:-/ ale tyle dobrego ze TZ jedzie ze mna wiec jakos dam rade:-)

A w czwartek kolejna beta... Też macie tak , że odczuwacie zmęczenie o wcześniejszej porze niż przed ciążą?
Oj tak. Ja np.teraz nie wyobrazam sobie wstac o 4.30 do pracy jak to mialo miejsce przed ciaza. Po prostu chodzilabym nieprzytomna. Wieczorem tez chodze juz mega wyplukana mimo no i zaczynam odczuwac zmeczenie w takim sensie ze szybciej serducho mi bije podczas np.spaceru do sklepu. Musze chodzic wolniejszym tempem

Kochana z tymi schodami to ostroznie. Bratowa TZ mieszka na trzecim pietrze i w 7 miesiacu szyjka zaczela jej sie skracac, lekarz zabronil jej chodzenia po schodach. Schodzila po nich tylko wtedy jak szla do lekarza.

Kochana z tymi schodami to ostroznie. Bratowa TZ mieszka na trzecim pietrze i w 7 miesiacu szyjka zaczela jej sie skracac, lekarz zabronil jej chodzenia po schodach. Schodzila po nich tylko wtedy jak szla do lekarza.

Ja mam gabinet na 3 piętrze ... góra -dół 2 x co 30 min. Nabawiłam się plamień tak

Żana - ja też od razu wykończona jestem :) wieczorami nadaję się tylko na leżenie, w ciągu dnia muszę się przespać.. ale to normalne :) Nasze organizmy pracują na pełnych obrotach nawet jak odpoczywamy :)

No więc ... siedzę!! dziś od rana ganianie - dzieci do przedszkola, potem szybkie ogarnianie domu na przyjazd gościa.. potem cały dzień siedzenia w przemiłym towarzystwie, potem dzieci odebrać, wrócić.. poszliśmy jeszcze rodzinnie na długi spacer z dziećmi więc jestem dziś trup :) Ale to dobrze, wcześniej zasnę, szybciej będzie jutro :D

Co do jedzenia, to ja mam dziś masakrę - od rana zjadłam ciasto, ciastka, rosoł i owoce.,, potem chwile nie jadłąm to mnie tak zmuliło że kibelek przywitałam.. a potem poszło - mięso z rosołu, dwa wielkie kawałki pizzy, znów ciasto.. mieszanka wybuchowa! Ale ewidentnie jeśli nie jem regularnie co 1,5-2 godziny to mnie muli... i jak tu właściwie się odżywiać powiedzcie? :)

Ja wczoraj zjadłam pół kg sernika i dopchałam kopytkami ze skwarkami ... - nie warto było. Cierpiałam okropnie :baffled:

reklama
Do góry