reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Karola a to napięcie to bolesne? Czy dyskomfort czy po prostu czujesz sie "inaczej"? Ja np jak bardzo czuje napięcie brzucha to znak ze muszę odpocząć,ze przeholowałam i brzuch mi sie "stawia". Wtedy poleżeć, odpocząć i znow jest normalnie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Powiedz o tym ginowi, ale możliwe ze okaże się ze to właśnie taka Twoja "ciążowa norma";)

Ale to tez norma :) tam sie wszystko rozciąga przecież :)

Tylko ze wczoraj usłyszałam na wizycie ze moją macica się obkurcza. Pewnie dlatego jestem mega przewrazliwiona.. Próbowałam nawet do gin się dodzwonić ale ma zajęte. Chciałam dopytać co i jak..

Cześć wszystkim... Ja zaczynam już cierpieć z powodu mdłości..cieszę się, że są ale ech...chwilami mam sama siebie dość.... 20h mdłości...nie mam ich tylko między 14-16 i później nad ranem....nie wiem już co nam z nimi robić..

Tekila85 biedactwo Ty cierpisz z powodu mdłości a ja martwię sie, ze ani nie mam mdłości, ani nie wymiotuję haha dziwna jestem bo powinnam się cieszyć

tekila zazdro, tez chce mdlosci;)
Ja jedyne co to np dzisiaj po obudzeniu mnie bardzo bolaly cycki,szczegolnie po bokach, a teraz a ciagu dnia ich nie czuje(chodze bez stanika;) chyba ze zaczynam ich dotykac to czuje po bokach troche bol.
A co do podbrzusza to mi sie tam chyba cos rozciaga normalnie sie czuje jakby mi sie tam jakies sciegna rozciagaly!!

reklama
Migducha mam dokładnie tak samo rano nie mogłam dotknąć się w piersi tak mnie bolały a teraz czuje kręgosłup troche bo dziś miałam dozo roboty i biegania, dlatego teraz leżę i odpoczywam
Co do tego podbrzusza to pytałam dziś lekarza i jest to normalne.

Do góry