reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gaga ja na początku też więcej jadłam.

Gosia..staram się nie myśleć ale też chyba się denerwuje.. Jak będzie dobrze to chyba biorę dodatkowy scan po skończonym 9tc i po nim znowu będę słuchać serducha.. Wole tak się uspokoić niż swirowac.

Dagi zerknij. Może znajdziesz u sibie coś wartego ceny, bo jednak ten pl gin.to chyba dużo droższy?
Pracujesz to dobrze, że samopoczucie dobre, Oby tak jak najdłużej co? Ja hmm ostatnio byłam tak synkiem przejęta, że przestałam się skupiać na sobie i przede wszystkim na drobnych objawach ale od wczoraj zas wymioty.. Tego nie mogę nie zauważyć.

Ile nas jutro wizytuje? 4?

A ja właśnie wybłagałam męża by pojechał po .. uwaga.. śledzie, oliwki i fetę!! a do tego.. kiszoną kapustę!! ślinotoku dostałam na samą myśl o śledziach.. aaaa !

A ja dzisiaj wymiotowalam po kiszonej kapuście :( ale Oliwki bym zjadła właśnie mąż też do sklepu pojechał. Zaraz chyba do Niego zadzwonię

Ja swój tez ale wiek ciazy piwstrzymuje i brak żelu, Ty nie dajesz do swojego??

Ivi mam kiszona w domu i ochotę na lazanki..

Kupilam dzis 4kg pomarańczy..chyba one wygrają z kiszona haha. Teraz zapijam się zbozowa kawa..ale już mi nie podchodzi i zas coś niedobrze..

Mam żel ;) ale na oliwce tez sie da słuchać :) co prawda wiek zbyt wczesny ale dobrze bo zanim znajdę taka baterie jak trzeba i zanim maz uprawomocni prośbę o zakup to akurat bedzie ten moment :)

Tekila lacze sie.w bolu.. ja praktycznie.caly dzien mam mdlosci i robi mi sie.gorzej nawet jak czytam, ze cos jecie...
dzis chyba.przeholowalam, bo brzuch mnie.boli duzo bardziej tak kluje i slabo mi, kreci mi soe w glowie.. ale to duzo robi to, ze malo jem, a mlody dzis spal wyjatkowo tylko raz a tak przez caly dzien mama mama to na rece to chodzimy tam i z powrotem, tu sie bawic tam sie bawic, a nie mowie juz jak mi odpuszcza tzn szafki, kibelek kuchenka, smieci wszystko idzie w ruch i latam za nim jak glupia heh.. to wiecie opisuje dla dziewczyn, ktore zostana mamami pierwszy raz haha :-) ale i tak kocham go z calego serca i tylko zeby bylo mi ciut lepiej to moge biegac kolo niego.. mam zostal mi lekko ponad mies do konca 1trymestru, wiec damy rade :-D

Nooo pomarudzilam :-) ale mam chwile, bo moj kochany juz spi :-)

Lilith dobrze, ze z synkiem lepiej..:-) a goraczkuje jeszcze tak mocno??

Edit.

Witam nowe mamusie :-)

reklama
Emka to norma przecież, to świrowanie :D ja już się cieszę żę do wizyty został mi NIECAŁY tydzień (bo mam wizytę w środę). A wczoraj to był jeszcze cały Tydzień! :D ubaw normalnie

Do góry