reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny ja wiem, że z jednej strony mogę się cieszyć ale z drugiej wolałabym nie mieć objawów od początku i żeby było dobrze... naprawdę mdłości cały dzień to męczarnia

reklama
Dziewczyny.. Trzeba wrzucić na luz.. Nie łatwo jest ale no kurcze stresowaniem sobie nie pomagamy. Tez jestem po stracie, do tego o ciaze z synem starałam się pinad 7! Lat.. Obecna jest szokiem, ze tak szybko..po około 12 cyklach.. Nie jest mi łatwo ale też nie na wszystko piradze..
Powiem Wam, po pierwszym usg w 8t3d zaczelam codziennie słuchać serducha, to mi pomagało. Robilam tak aż nie zaczęłam czuć dobrze ruchów. To mój sposób. Ten początkowy okres jest najgorszyniestety i musimy to przeczekac..

Witam nowe mamy! Chyba nie wiele napisalyscie o sobie.
Joasia ja ostatnia @ tez miałam 02.2 z tym, ze cykle 26 dniowe.

Ivi..chyba moznaby założyć wątek dla Ciebie odnośnie tych rad. Bardzo ważne rzeczy a ciężko będzie odkopywac.

Karola, ja mam w pidbrzuszu uczucie hmm napuchniecia.. To normalne..

Kurcze..Nie daje rady jesc.. Dopiero siadam do obiadu..

I chwałę się z synkiem lepiej!!

Dorota, te lody cuuudne! Mam jeszcze w zapasie.

Idę na spagetty..

A ja nie mogę się na niczym skupić bo cały czas myślę o jutrzejszej wizycie [emoji51]

Jesli wszystko jest w porzadku i dobrze sie rozwija to moje objawy chyba sie naprawde na mnie obrazily [emoji28] w ogole nie czuje sie jakbym byla w ciazy [emoji852]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Do góry