reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Karola coś wiem o staraniach w tą stracona zaszlam szybciutko chyba w drugim cyklu a o tą staraliśmy się 21 miesięcy

Ja to w ogóle nie wiem co z tą ciążą. No powiem Wam, że czuje się praktycznie normalnie. Okres mialam 2.02. To chyba już coś powinno być. Nie chce robić bety, ale chyba się skuszę.

Migduch jak u Ciebie z objawami? Coś się pojawiło?

A Którego idziesz do gin i ilu dniowe masz cykle?

Marti u mnie z cyklami to różnie, ale ostatni był 29 dni a max 32. Gina mam 30stego, bo wygrzewa dupe gdzieś za granicą i będzie dopiero po świętach. Nie wiem czy nie pójść do innego. Hm... może do innego gdzieś się zapisać na przyszły tydzień. No nie wiem co robić. Bo i tak chce żeby mój prowadził mi ciążę.

Joasia_1986. Zawsze możesz iść potwierdzić ciążę do innego a później pójść do swojego. Ja tak w pierwszej ciąży zrobiłam byłam się upewnić czy wszystko ok a potem poszłam do innego i tam do końca chodziłam

reklama
Do góry