reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Gaga u mnie poza cycami ktore od kilku dni bola mniej tez jakos sie nic nie dzieje. Czasami mnie lekko zemdli i czasami zlapie mnie zmeczenie ale z corcia objawy zaczely sie dopieo w 7/8 tyg wiec to mnie nie martwi.

Papciarkowa ale masz okagluszka fajnego. U mnie tez brzuch jest, zwlaszcza wieczorem ale u mnie to taki bardziej spozywczy :/

reklama
Polis ja to tylko mam wrażenie że częściej mi się siku chce , po cyckach nic nie widzę czasem zrobi mi się nie dobrze ale szybko przechodzi Ale u mnie patrząc od ostatniej @ to dopiero 5tc

Gratuluję wszystkim przyszłym listopadowym mamusiom. Nazywam się Dominika prawdopodobnie spodziewam się drugiej pociechy jutro wszystko się okaże mam wizytę. Zauważyłam u siebie kilka objawów ciąży i wczoraj test wyszedł raczej pozytywny cień cienia Ale coś czuję że jestem w ciąży. Termin obliczylam na 17.11

Hej dziewczyny :)
Ale mam dzisiaj dzień. Istna Masakra. Nie dość, że mój dziadek mnie nastraszył, bo bardzo kiepsko wyglądał. Babcia narobiła rabanu, że chyba umiera, to jeszcze mdli mnie niemiłosiernie od obiadu. Do tego mam takie bóle jakby mnie ktoś naciągał w dole. Po tej wczorajszej wizycie to jestem tak wystraszona, że szok.. Niby mam się faszerować duphastonem, a w razie mocniejszych bólów czy skurczy dzwonić, aby zwiększyc dawke, ale boje się. Jeśli się coś stanie to ja się załamie...

Karola spokojnie nie denerwuj się na pewno będzie wszystko dobrze. Co do ciągnięcia brzucha i ja mam tak od kilku dni. I boli mnie jak na okres a spóźnia mi się chyba ponad tydzień a zawsze jak w zegarku. Mdłości też mam kawa parzona mnie drażni jej zapach aż mnie mdli w pierwszej miałam to samo. Piersi mam powiększone i widoczne żyły na nich. Od jajek też mnie odpycha

reklama
Ja to w ogóle nie wiem co z tą ciążą. No powiem Wam, że czuje się praktycznie normalnie. Okres mialam 2.02. To chyba już coś powinno być. Nie chce robić bety, ale chyba się skuszę.

Migduch jak u Ciebie z objawami? Coś się pojawiło?

Do góry