reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja w pośpiech bo na zakupach jestem

Nessi ja tez nie mam objawów :)
nie odchodź stad bo smutno będzie :) Lilith na pewno nie chciała by jej post został odebrany tak jak odczytałas. Ja w tym wyczytałam peany dla braku objawów,bo te w formie nasilonej żyć nie dają ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mysle, ze nie ma co już tego ciągnąć. W sumie, jeden post ( bo tylko o tym moim mi wiadomo) i juz się z forum list. odchodzi.. Oki, wiadomo trzeba myśleć co się pisze ale bez przesady.. To co będzie pizniej..
Każda się stara wspierać inna, na lepszy czy gorszy sposób ale od złych wypowiedzi innych się forum nie zostawia..

Ja poprostu mam obawy przez poprzedni pusty prcherzyk, dlatego tak bardzo sie stresuje, pewnie w innym wypadku w ogole nie zwracala bym uwagi na to, ze nie mam objawow i stwoerdzilabym ze jestem szczesciara :D a moja poprzednia ciaza zatrzymala sie na 5 tyg, teraz jest ten okres i sie poprostu boje, chociaz podswiadomie mam nadzieje ze wszystko jest jednak w jak najlepszym porzadku ;)

f2w39jcgdz0az452.png

Nie wiem czy powinnam się wtrącać ale dodam jednak swoje 5 groszy. Jestem w 7 ciąży i z mojego punktu widzenia każda ciąża była inna. Inne objawy, inne dolegliwości lub ich brak. Rozumiem stres dziewczyn które długo się starały i tych po stracie bo sama mam 2 za sobą ale pamiętajmy, że nie można generalizować. Jeżeli każda ciąża u jednej kobiety może przebiegać inaczej to co dopiero u różnych kobiet. Więcej uśmiechu radości i wiary. Uszy do góry... Będzie dobrze. Musi być.

Co do objawów to u mnie dziś masakra zapachy to mnie tak drażnią że szok, mdłości cały czas, wymioty też, ty co dziś to przypomina mi wcześniejsze ciążę hi, na to nie nazekam, tylko strasznie boli mnie głowa, pół apapu wzięłam, umieram hi,

Hej, ja rowniez nie czuje zadnych objawow jedynym jest brak @ :D i sie ciesze. Moja siostra strasznie przechodzila ciaze i nie chciałabym przechodzic tego co ona :p

Nessi a jak przechodzilas ciążę z synem.

Ja w poście Lilith nie widzę nic złego, jak dla mnie ona opisała jak to było u niej, jak teraz u Lilith małe objawy w porównaniu z jej poprzednimi ciazami to też powinna się martwić?

U mnie z dziewczynami wielotygodniowe wymioty i mdłości, z synem tylko tydzień koszmar a później już nic ;-)

reklama
Doczytałam uff...

Dorota w nocy dostaje cyca. W dzień od poniedziałku ani razu nie miała. Ale te nocki planuje zakończyć też, bo jednak to męczące jest. Potrzebowałam tych kilku dni żeby do tego dojrzeć i mam nadzieję, że nadmiar mleka w cycach nie spowoduje, że dalej zacznę fiksować.

Dzwoniła sekretarka mojego gina i mówiła, że nie ma samolotu i nie wróci na czas. Wizyta dopiero 30.03. Chyba jedna z ostatnich będę oglądać pierwsze usg. Ale w sumie do tego czasu jakoś nie będę się stresować, bo potem jak już zobaczę bobo to różnie może być.

Ja w ciąży z Zu wróżąc z zabobonów myślałam, że będzie synek, do czasu aż gin powiedział, że dziewczynka :-)

Do góry