reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilith i Emka a Wy gdzie?
Joasiu jak z piersią?
Joasiu jak z piersią?
Priinceseczka
Fanka BB :)
Jaki przystojniak♡♡♡ dopiero bedziesz miala z nim wesolo przypomnij w jakim jest wieku?:-)Pochwalę się swoim srelem
Nie mogę się doczekać drugiego takiego ...
Zaczyna mi odbijać, pewnie beta rośnie jak szalona
A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwieOdnośnie objawów to z forum ginekologicznego .. cytuję ''Jeśli nie ma Pani objawów ciąży, to należy się tylko cieszyć, że jest Pani w tej znacznie mniejszej grupie szczęśliwych kobiet, które nie mają negatywnych objawów (zwłaszcza) w pierwszym trymestrze. Brak objawów nie stanowi powodu do niepokoju.''
Priinceseczka
Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robic fajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil ja bym byla zazdrosnaSrel ma 6 lat ... własnie dzisiaj na naleśniku zgubił górną jedynkę
Wrozka zebuszka zabierze zabek?
NeSSi
Moderatorka
A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie
Nie wiem jak objawy mogą być wyznacznikiem ciąży ???? Bez sensu ... niektóre kobiety nie mają ich w ogóle a dzieci rodzą .. innym pojawiają się dopiero znacznie później - pomijam fakt, że przecież nie każda musi boleć brzuch - może boleć głowa, a piersi to wielka zmienna potrafią boleć przed zbliżającym się tylko terminem @
NeSSi
Moderatorka
Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robic fajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil ja bym byla zazdrosna
Wrozka zebuszka zabierze zabek?
Ząb złożony pod poduchą- czeka na noc on co chwilę sprawdza czy się nie zgubił
Co do narzeczonej on się mnie któregoś dnia spytał :
''mamo jesteś droga?''
- dla Ciebie synku najdroższa, a czemu pytasz ? chcesz mie kupić?''
-Tak i ożenię się z Tobą!
Na co mu odpowiedziałam :
Synku to nie ta religia
NeSSi
Moderatorka
A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie
Myślę, że powiedziała Ci to po to by Cię trochę uspokoić. Przeczytaj co znaczy subiektywne
reklama
Priinceseczka
Nessi,Hahahaha jaki slodziak❤
Ja tez chce miec taki skarb:-))
Ja tez chce miec taki skarb:-))