reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam dzisiaj tak niskie poczucie własnej wartości, że to poezja :D Jak K wróci z pracy to mu współczuję ... normalnie dzisiaj będzie tylkopłacz nad moim wyglądem :D

reklama
Odnośnie objawów to z forum ginekologicznego .. cytuję ''Jeśli nie ma Pani objawów ciąży, to należy się tylko cieszyć, że jest Pani w tej znacznie mniejszej grupie szczęśliwych kobiet, które nie mają negatywnych objawów (zwłaszcza) w pierwszym trymestrze. Brak objawów nie stanowi powodu do niepokoju.''
A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie :(

f2w39jcgdz0az452.png

Srel ma 6 lat ... własnie dzisiaj na naleśniku zgubił górną jedynkę :D
Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robic:-D fajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil:-D ja bym byla zazdrosna:-p
Wrozka zebuszka zabierze zabek?:-D

A jak ja bylam u ginekologa, to pytala sie mnie czy bola mnie piersi i brzuch (wtedy jeszcze bolaly) to powiedziala ze to bardzo dobrze, ze mam subiektywne objawy.. Dlatego tak sie tym martwie :(

f2w39jcgdz0az452.png

Nie wiem jak objawy mogą być wyznacznikiem ciąży ???? Bez sensu ... niektóre kobiety nie mają ich w ogóle a dzieci rodzą .. innym pojawiają się dopiero znacznie później - pomijam fakt, że przecież nie każda musi boleć brzuch - może boleć głowa, a piersi to wielka zmienna potrafią boleć przed zbliżającym się tylko terminem @

Oo to juz taki dorosly facet sie zaczyna z niego robic:-D fajne sa dzoeciaki w tym wieku:-) pewnie i w domu juz zaczyna cos pomagac. Kochana niedlugo Ci przedstawi swoja pierwsza narzeczona albo juz to zrobil:-D ja bym byla zazdrosna:-p
Wrozka zebuszka zabierze zabek?:-D

Ząb złożony pod poduchą- czeka na noc :D on co chwilę sprawdza czy się nie zgubił :)
Co do narzeczonej on się mnie któregoś dnia spytał :
''mamo jesteś droga?''
- dla Ciebie synku najdroższa, a czemu pytasz ? chcesz mie kupić?''
-Tak i ożenię się z Tobą!
Na co mu odpowiedziałam :
Synku to nie ta religia :D

f2w39jcgdz0az452.png

Myślę, że powiedziała Ci to po to by Cię trochę uspokoić. Przeczytaj co znaczy subiektywne :)

reklama
Do góry