reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dorota-przepraszam że dopiero teraz odpisuję na Twoje pytanie. Mamy jednego synka- jest w pierszej klasie i strasznie chciałby mieć braciszka. Wielokrotnie mi to powtarzał zanim zaszłam w ciążę. Ma chyba dość tego babińca. Mnie jest w sumie obojętne co będzie ale ze względu na syna trochę marzy mi się chlopiec.

reklama
Mama czwórki u mnie też alanek chciałby braciszka ;-), no nic pozostaje nam czekać czy te życzenia naszych synów się spełnia ;-)

Joasiu no ja robiłam tak samo jak Ty, najpierw zrezygnował w dzień z karmienia, w nocy karmilam ale dokładnie strasznie to męczące,odstawialam w nocy i teraz karmimy się tyłka 1 raz rano, może pomysł kiedy chcesz ja karmić 1, czy 2 razy i tak zrób a piersi się dopasuja, ja to bym chciała moc ja karmić ten 1 raz do porodu a później i ja też np 1 raz i dzidziusia wiadome całym czas ;-)

Nessi, Lilith spokojnie :)

Każda ciąża inna. Wierzę, że nikt nie chciał źle. ;)

Nessi ja też ja też mam problemy skórne Ale tylko na plecach :/ twarz wręcza idealna o_O nigdy nie miałam problem z wypryskami Ale byłam pewna ze skoro sa na plecach to i na buzi będą, a tu miła niespodzianka . Włosy mam tylko do bani :(

Ja dziś mam Szampanski humor, szykuje się i zaraz idę na imprezke bo w domu już wariuje. :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Dorota, mama-czwórki - ja też chcę synka bo mój rodzynek czeka na brata, ciekawe czy nam sie uda :D

co do kłótni rodzeństwa - są non stop :/ tłumaczymy jak mogą się kłócić i staramy się nie osądzać, nie wiem co innego możemy zrobić. interweniujemy jeśli się zaczynają zatracać w kłótni, jak skarżą itd to każdemy im załatwić to między sobą...

Jak zwykle dużo czytania :) dziewczyny myśle ze nessi chodziło o to by sie tak nieroztrzasac nad każdym bełtem czy jego brakiem, prawda jest tak ze im więcej o tym piszemy to tym bardziej każda sie nakręca s mam a nje mam a powinnam a nie powinnam itd ... Ale no to prawda każda z nas inaczej nawet swoje ciaze przechodzi .

Nessi come back!

My dzis rano zebraliśmy sie na basen i potem ja pół dnia przespałam potrzebowałam tego , maz zrobił obiad to tez było fajne kiedyś jak chodziłam do pracy przed cisza to tylko on gotował :)

Hmn pomyliły mi sie godziny myslalam ze jest przed 4 i chciałam syna jeszcze drzemiąc bo pocierał oczy ale idę go wyciągnąć z łóżka no potem nie bedzie chciał długo spać

Hej hej jestem i ja.. ale rozpisalam sie i co i oczywiscoe jakis blad i lipa.. wybaczcie ale nie chhce mi sie pisac kolejny raz.. napisze tylko Nessi nie odchodz:-) niedlugo minoe ten okres i kazda juz bedzie pewna ze jest w ciazy i jest ok :-) ale w poscie lilith nie wyczytalan nic zlego, a przynajmniej mnie nic nie przestraszylo :p

Witam sie i Ja wczoraj mala zrobila sobie drzemke do 18 i zasnela o wpoildo drugiej ehhhhh;/ Dzis juz bez drzemki za to Ja wstalam i czulam sie tragicznie do tego doszly dzis zawroty glowy :( Ogolnie mialam dzis smaki na wszystko zjadlam pomarancze kiwi a na koniec zagryzlam ciemna bulka z kabanosem :D Sucha bulka bo zaczyna mnie odtracac od masla jak w poprzedniej ciazy :)
Lilith dzieki za pamiec ;) Ja do 13 czulam sie fatalnie teraz zostaly zawroty glowy wczesniej byl bol glowy i mdlosci.
aguklek super gratki :)
Margat ale cudne usg :) Blizniaczki cudo :D
Nessi dobrze ze lepiej z plamieniami :)
Lilith Nessi hormony robia swoje musimy byc zgrane i siebie nawzajem wspierac :*

reklama
Do góry