reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dajcie znac jak po usg i wynikach Bety ja juz sie nie moge doczekac 8 kwietnia dopiero pierwsza wizyta z polozna

Bete robilam 5 marac wynosila 1401 - 36 dniu cyklu a 5 dni po spodziewanej @

reklama
Jejku Dziewczyny podziwiam was ja chce max 2 a Moj mąż trojkę ;0
Moj maz pierwszy podjal decyzje o drugim dziecku Ja pomyslalam czemu nie roznica bedzie niespelna 4 lata odchowamy i spokoj ;) Witam nowe mamy:* kciuki za usg :*
Ja wizytuje 16 :D
Dziewczyny pytanie nietypowe do mam ktore juz maja dziecko :) Czy powiedzialyscie swoim dzieciaczkom ze beda mialy rodzenstwo ?

W kancelarii, jeszcze klepie bide jako aplikant adw..nawet umowy o prace nie ma ale tak w wiekszosci malych kancelarii teraz wyglada.. Chyba ze pojdziesz do korpo..ale dla mnie odpada. takze bede musiala cos zaradzic temu jesli dzis na Usg bedzie wszystko ok.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mama czwórki. Jeszcze raz. Przy drugiej ciąży Mialam problem z lozyskiem, uniemozliwilo cc i sn, gdyby tak zostało musieliby wycinać tak, że stracilabym macice. Gdyby nie to, to plan na początku był taki, że tnie się blizna na bliznie, nie w różnych miejscach. Teraz mam dwie, jedna nad drugą. Boje się co będzie teraz..
Dlatego też zapytałam co było piwodem, ze gin.nie robił nacięcia w tym samym miejscu.

Posprzatalam..zdycham.. Ile bym dała by mlody spać poszedł..

Princeseczka to Ty o Ikei pisalas? Uwielbiam.. Mam prawie wszystko w domu od nich, glownie białe.. Półek ogrom wiec kurz ma gdzie siadac..

Agulek a docelowo myślisz o czymś swoim ? Dogadaj sie moze z pracodawca ze założysz swoją dzg i będziesz działać na zasadzie zleceń a będziesz miała chociaż macierzyński potem i L4 ...? Bo tak to lipa .

Lilith ja tez nie rozumiem jak to uniemożliwiało i Cc i SN to jak urodziłaś ?

Gosia ja z powiedzeniem dzieciom czekam na usg. Ale młody i tak juz czuje,ostatnio spojrzał mi na brzucha i stwierdził ze przecież tam na pewno juz dzidzia jest. :) skubaniec mamy z niego ;) on bardzo czeka na brata :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mam pakiet wykupiony w enel-medzie i szlag mnie trafia ze nikt mi nie chce dac skietowania tylko wlasnie 50zl musialabym placic.. :/

A ja wlasnie jade zjesc bo juz mi slabo z glodu, chociaz caly czas czuje ze rano jadlam sledzia z cebulka i swieza buleczka :D

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry