reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Jejku Dziewczyny podziwiam was ja chce max 2 a Moj mąż trojkę ;0
Moj maz pierwszy podjal decyzje o drugim dziecku Ja pomyslalam czemu nie roznica bedzie niespelna 4 lata odchowamy i spokoj Witam nowe mamy:* kciuki za usg :*
Ja wizytuje 16
Dziewczyny pytanie nietypowe do mam ktore juz maja dziecko Czy powiedzialyscie swoim dzieciaczkom ze beda mialy rodzenstwo ?
Moj maz pierwszy podjal decyzje o drugim dziecku Ja pomyslalam czemu nie roznica bedzie niespelna 4 lata odchowamy i spokoj Witam nowe mamy:* kciuki za usg :*
Ja wizytuje 16
Dziewczyny pytanie nietypowe do mam ktore juz maja dziecko Czy powiedzialyscie swoim dzieciaczkom ze beda mialy rodzenstwo ?
EM Ka
Agulka a gdzie pracujesz ?
Gosia to tak jak my choć u nas obije chcemy 2 a mamy przeczucie ze bedzie 3ka hehe
Gosia to tak jak my choć u nas obije chcemy 2 a mamy przeczucie ze bedzie 3ka hehe
W kancelarii, jeszcze klepie bide jako aplikant adw..nawet umowy o prace nie ma ale tak w wiekszosci malych kancelarii teraz wyglada.. Chyba ze pojdziesz do korpo..ale dla mnie odpada. takze bede musiala cos zaradzic temu jesli dzis na Usg bedzie wszystko ok.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mama czwórki. Jeszcze raz. Przy drugiej ciąży Mialam problem z lozyskiem, uniemozliwilo cc i sn, gdyby tak zostało musieliby wycinać tak, że stracilabym macice. Gdyby nie to, to plan na początku był taki, że tnie się blizna na bliznie, nie w różnych miejscach. Teraz mam dwie, jedna nad drugą. Boje się co będzie teraz..
Dlatego też zapytałam co było piwodem, ze gin.nie robił nacięcia w tym samym miejscu.
Posprzatalam..zdycham.. Ile bym dała by mlody spać poszedł..
Princeseczka to Ty o Ikei pisalas? Uwielbiam.. Mam prawie wszystko w domu od nich, glownie białe.. Półek ogrom wiec kurz ma gdzie siadac..
Dlatego też zapytałam co było piwodem, ze gin.nie robił nacięcia w tym samym miejscu.
Posprzatalam..zdycham.. Ile bym dała by mlody spać poszedł..
Princeseczka to Ty o Ikei pisalas? Uwielbiam.. Mam prawie wszystko w domu od nich, glownie białe.. Półek ogrom wiec kurz ma gdzie siadac..
EM Ka
Agulek a docelowo myślisz o czymś swoim ? Dogadaj sie moze z pracodawca ze założysz swoją dzg i będziesz działać na zasadzie zleceń a będziesz miała chociaż macierzyński potem i L4 ...? Bo tak to lipa .
Lilith ja tez nie rozumiem jak to uniemożliwiało i Cc i SN to jak urodziłaś ?
Lilith ja tez nie rozumiem jak to uniemożliwiało i Cc i SN to jak urodziłaś ?
Priinceseczka
Tekila masakra w jakim wieku Cie to cholerstwo dopadlo? Dlugo z tym walczysz?
ivi
uzależniona;) // I.2010
Gosia ja z powiedzeniem dzieciom czekam na usg. Ale młody i tak juz czuje,ostatnio spojrzał mi na brzucha i stwierdził ze przecież tam na pewno juz dzidzia jest. skubaniec mamy z niego on bardzo czeka na brata
reklama
Mam pakiet wykupiony w enel-medzie i szlag mnie trafia ze nikt mi nie chce dac skietowania tylko wlasnie 50zl musialabym placic.. :/
A ja wlasnie jade zjesc bo juz mi slabo z glodu, chociaz caly czas czuje ze rano jadlam sledzia z cebulka i swieza buleczka
A ja wlasnie jade zjesc bo juz mi slabo z glodu, chociaz caly czas czuje ze rano jadlam sledzia z cebulka i swieza buleczka