reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mi wystarczyla by dwojka ale moj M to chce cala gromandke hehe :) a jeszcze najlepiej by bylo od razu blizniaka na co mam jakas szanse poniewaza moja mama jest blizniaczka :)

Dziewczyny a miewacie zgage?

Ja odpukać nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie bolał kosmicznie, ale minęło. Bolało adekwatnie do sytuacji -- dwa razy bardziej niz normalnie :p

Dziękuję za miłe powitanie

brydza - miło , że tak myślisz:-) :) Mam 34 lata i mieszkam w Krakowie

Jeżeli chodzi o blizny po cięciu to ja mam w różnych miejscach.

Martwię się bo brzuch mnie pobolewa, jak na @ ,a w zasadzie bety jeszcze nie robiłam, jedynie test na którym były 2 wyraźne kreski.
W ciąży z ostatnią dwójką musiałam brać luteinę do 13 tygodnia, ze względu na plamienia i pobolewania. Potem ustawało... Trzeba się będzie zarejestrować do lekarza.

Witam nowe kolezanki :-) i "stare"tez :p

teraz i ja zaczynam sie bac,bo tylko spac mi sie chce i pobolewa brzuch i kregoslup a tak nic... tez w pon mam wizyte..

Mlody mi dokucza, dlatego mama mniej czasu na bb.. teraz spadam na spacerek.

Milego dnia

Dagi u mnie pojawia sie zgaga ale bardzo sporadycznie.

Tak teraz mysle czy nie przelozyc wizyty z 31 na 24. Zaraz policze do kiedy mi luteiny wystarczy

Agulek powodzenia na usg!!:)

Ja tez mam mało objawów.. W sumie żadnych . Ale jestem dobrej myśli :)

Zgaga w ciąży to moja zmora, nie rozstaje sie z rennie ( można w ciąży brać). Ale to pózniej, jak brzus uciska żołądek mocno.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agula myslalam o Tobie. Kciuki zacisniete.
Aob mój też dziś nie do zniesienia..grzeczny ale chodzi i jeczy.. Tak dla zasady
Z nogami, tez tak mam.. Boje się co będzie w starszej ciazy.. One hmm jakby same skaczą..Nie można nadvtym zapanować..lezysz i cie szarpie..meeega irytujace uczucie!
Mama dziękuję, a dlaczego u Ciebie cięcia w różnych miejscach? U mnie jak pisalam przez łożysko..powinnam się cieszyć, że macicy nie straciłam..
Mam zgage, w każdej ciazy z butla chodzilam.. Teraz to np.na wieczór jak przelykam to boli jak cholera do tego..

Zalaczylam motor i proszę, salon ogarnięty, kuchnia, jadalnia i dolny przedpokój.. Jeszcze 3 sypialnie, choc córki pewnie oleje, przedpokój górny i łazienka. Pranie i prasowanie lezy, obiad tez. Teraz odpoczywam. Bardzo szybko się mecze ostatnio..
Dzis lub jutro ma przyjść dupek, mam gotowy zapas do 12tc :-)

reklama
Agulek daj znac po usg co i jak! :)

Ja zwariuje nim sie usg doczekam [emoji28]

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry