reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Mi wystarczyla by dwojka ale moj M to chce cala gromandke hehe :) a jeszcze najlepiej by bylo od razu blizniaka na co mam jakas szanse poniewaza moja mama jest blizniaczka :)

Dziewczyny a miewacie zgage?

Ja odpukać nie mam żadnych objawów. Brzuch mnie bolał kosmicznie, ale minęło. Bolało adekwatnie do sytuacji -- dwa razy bardziej niz normalnie :p

Dziękuję za miłe powitanie

brydza - miło , że tak myślisz:-) :) Mam 34 lata i mieszkam w Krakowie

Jeżeli chodzi o blizny po cięciu to ja mam w różnych miejscach.

Martwię się bo brzuch mnie pobolewa, jak na @ ,a w zasadzie bety jeszcze nie robiłam, jedynie test na którym były 2 wyraźne kreski.
W ciąży z ostatnią dwójką musiałam brać luteinę do 13 tygodnia, ze względu na plamienia i pobolewania. Potem ustawało... Trzeba się będzie zarejestrować do lekarza.

Witam nowe kolezanki :-) i "stare"tez :p

teraz i ja zaczynam sie bac,bo tylko spac mi sie chce i pobolewa brzuch i kregoslup a tak nic... tez w pon mam wizyte..

Mlody mi dokucza, dlatego mama mniej czasu na bb.. teraz spadam na spacerek.

Milego dnia

Dagi u mnie pojawia sie zgaga ale bardzo sporadycznie.

Tak teraz mysle czy nie przelozyc wizyty z 31 na 24. Zaraz policze do kiedy mi luteiny wystarczy

Agulek powodzenia na usg!!:)

Ja tez mam mało objawów.. W sumie żadnych . Ale jestem dobrej myśli :)

Zgaga w ciąży to moja zmora, nie rozstaje sie z rennie ( można w ciąży brać). Ale to pózniej, jak brzus uciska żołądek mocno.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agula myslalam o Tobie. Kciuki zacisniete.
Aob mój też dziś nie do zniesienia..grzeczny ale chodzi i jeczy.. Tak dla zasady
Z nogami, tez tak mam.. Boje się co będzie w starszej ciazy.. One hmm jakby same skaczą..Nie można nadvtym zapanować..lezysz i cie szarpie..meeega irytujace uczucie!
Mama dziękuję, a dlaczego u Ciebie cięcia w różnych miejscach? U mnie jak pisalam przez łożysko..powinnam się cieszyć, że macicy nie straciłam..
Mam zgage, w każdej ciazy z butla chodzilam.. Teraz to np.na wieczór jak przelykam to boli jak cholera do tego..

Zalaczylam motor i proszę, salon ogarnięty, kuchnia, jadalnia i dolny przedpokój.. Jeszcze 3 sypialnie, choc córki pewnie oleje, przedpokój górny i łazienka. Pranie i prasowanie lezy, obiad tez. Teraz odpoczywam. Bardzo szybko się mecze ostatnio..
Dzis lub jutro ma przyjść dupek, mam gotowy zapas do 12tc :-)

reklama
Agulek daj znac po usg co i jak! :)

Ja zwariuje nim sie usg doczekam [emoji28]

f2w39jcgdz0az452.png

Do góry