reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Wiecie co wkurza mnie ze my kobiety nie możemy spokojnie w ciążę zachodzić tylko ciągle martwić się o pracę a to ze nie mamy umowy a to ze ona niekorzystna a to jeszcze jakiś inny wyzysk. Sama byłam w takiej sytuacji i wiem ile to niepotrzebnego stresu przynosi. Agulek trzymaj się.

reklama
Ciężko utrzymać tajemnicę jak się człowiek tak cieszy i jest to temat numer jeden w domu... Ja też głowy nie dam ,że uda mi się ukryć przed dziećmi ciążę ale próbować będę:wink:

Lilith ok medyczny opis i tak mi nic nie powie :) ale juz rozumiem :)

Tekila a konsultowałas
To z jakimś specjalista czesto jesu tak ze mozna przyjmować leki nawet w ciazy bo to jest ważniejsze dla rozwoju dziecka .

Katerineczka jeszcze długo sie nie zmieni pewnie ... Ps możesz edytować post zamist dodawać jeden pod drugim.

Ja na razie nie mowię nikomu tzn wiedza nasi rodzice i tylko jedna para najbliższych znajomych reszta dowie sie pózniej :)

A dzidzi mowię ze ma całować brzuszek bo tam braciszek alno siostrzyczka jest ale on jeszcze mało rozumie tzn rozumie dużo alw
Wiecie o co chodzi za malutki jesu zeby skumać czy 9 mcy to rok czy jutro:)

Ja dzis ciaper kapuche bede robić bo chodzi za mna wlasnie sie gotuje :)

Jakby się coś zaczęło to byłoby po macicy. Wtedy było mi to obojętne, liczył się syn a czekalam na niego dluuugie ponad 7 lat. W obecnej chwili ciesze się, że skończyło się dobrze.
Teraz będzie ciaze prowadzić ta sama babeczka wiec jestem spokojna i ufam jej bardzo. Od usg Mialam osobne konsultanta, typiwego do ciąż po cc.

Bardzo mi niedobrze..ciagle biegnę nad zlew czy cokolwiek innego co się nadaje w razie a jest w piblizu. Na szczęście na pustych mega naciagach się kończy.
Syn mnie dzis wykonczy..

Probuje zrobić sobie kanapkę ale każde podejście do lodówki zle się kończy. Nie marudze :-)

Maz juz jest, będzie myl podłogę nowym parowarem. Potem po core i spacer, slicznie dzis jest.

Fajnie wszystkim wizytujacym. Może o wizytach będziecie pisać w tym drugim wątku?

Emka jaka kapuche?? Bo ja surówka z kiszonej! Ale mi się chce. Ale mielone maz będzie smazyl.

Karineczka niestety taka rzeczywistosc.. Jeszcze pozniej moze mnie czekac walka z Zus, sama chodzilam na takie rozprawy bronic pozwane i nic ciekawego, Zus traktuje Cie jak zlodzieja niemalze :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nessi dobrze słyszeć, że plamienia ustały. Jutro poodpoczywaj. Ja dzis moje 14kg nosiłam nietypowo kilka razy po schodach..trochę ciężko mi było.. Nie wiem co on taki dzis..od dawna chodzi sam.. A betka chyba prawidłową??
Zjadlam kanapkę i mięso z pierogów co mi wczoraj zostały..

Emka, haaaloo co z ta kapucha?

reklama
Do góry