reklama
Priinceseczka
Fanka BB :)
Agulek trzymam mocno kciuki za usg
Ja od rana krece sie po kuchni i nie wiem co mam zjesc. Najchetniej to.moglabym nic nie jesc, ale wiem.ze cos musze i padlo na jaja.
Brr az mnie otrzasa.
Ja od rana krece sie po kuchni i nie wiem co mam zjesc. Najchetniej to.moglabym nic nie jesc, ale wiem.ze cos musze i padlo na jaja.
Brr az mnie otrzasa.
EM Ka
Mama czwórki witam niezły dorobek ja Was podziwiam łaski jak Wy dajecie radę
Ivi pewnie za sprawa PiS-u i 500+))
Tekila dasz radę :* współczuje dolegliwości .
O to trochę nas w poniedziałek wizytuje swoją droga ktora chetna do zbierania informacji o wizytach i uzupełniania na wątku dat?
Agulek trzymam kciuki o ktorej wizyta ?bierzesz ta nospe ?
My juz po becie spacerku i obiadku mały sie bawi moze zaśnie a jak nie to wrzucę go do łóżeczka ...
Ivi pewnie za sprawa PiS-u i 500+))
Tekila dasz radę :* współczuje dolegliwości .
O to trochę nas w poniedziałek wizytuje swoją droga ktora chetna do zbierania informacji o wizytach i uzupełniania na wątku dat?
Agulek trzymam kciuki o ktorej wizyta ?bierzesz ta nospe ?
My juz po becie spacerku i obiadku mały sie bawi moze zaśnie a jak nie to wrzucę go do łóżeczka ...
mama-czwórki
Lilith- przepraszam, ale chyba nie do końca Cię zrozumiałam. Ja na zewnątrz mam 3 blizny. Czyli, że powłoki brzuszne były szyte w 3 różnych miejscach, jeżeli chodzi o macicę to wstyd się przyznać, ale nie potrafię Ci powiedzieć.Po prostu nie dopytywałam.Nie było żadnych nieprawidłowości , 2 ostatnie cięcia przeprowadzał ten sam gin.wskazaniem do nich był wyłącznie stan po cc. Natomiast pierwszą cesarkę miałam ze względu na niewspółmierność porodową.
Widzę, że dokuczają Wam zgaga i nudności, a u mnie o dziwo nic Nawet jakoś specjalnie senna nie jestem, przeciwnie wstaję o godz. wcześniej niż zwykle, czyli ok. 5.Dziwne to jakieś...
Widzę, że dokuczają Wam zgaga i nudności, a u mnie o dziwo nic Nawet jakoś specjalnie senna nie jestem, przeciwnie wstaję o godz. wcześniej niż zwykle, czyli ok. 5.Dziwne to jakieś...
Priinceseczka
Mama czworki ja wczoraj nie mialam zadnych objawow a dzisiaj mam masakre z tym jedzeniem...3 godziny sie zbieram zeby cos zjesc...
Na obiad planuje rybe usmazyc ale na mysl smazenia tez mnie rzuca
Na obiad planuje rybe usmazyc ale na mysl smazenia tez mnie rzuca
Joasia_1986
Agulek również trzymam kciuki. Bierz od gina zwolnienie. Po co sie w pracy stresować.
My też po super spacerku. Kaczki nakarmione. Zu po drodze się zdrzemnęła a teraz ma turbodoładowanie a ja bym się przespała.
Gosia02 co ta beta taka droga. Ja wszystkie badania zawsze prywatnie robie i beta u nas 16zl.
Mama-czworko wooow. Rozdziawiłam paszcze i nie mogę zamknąć. A jak przeczytałam o bliznach w różnych miejsc to w ogóle.
A za mną wczoraj chodzila kiełbasa. A jak niosłam w reklamówce to mnie mdliło.
My też po super spacerku. Kaczki nakarmione. Zu po drodze się zdrzemnęła a teraz ma turbodoładowanie a ja bym się przespała.
Gosia02 co ta beta taka droga. Ja wszystkie badania zawsze prywatnie robie i beta u nas 16zl.
Mama-czworko wooow. Rozdziawiłam paszcze i nie mogę zamknąć. A jak przeczytałam o bliznach w różnych miejsc to w ogóle.
A za mną wczoraj chodzila kiełbasa. A jak niosłam w reklamówce to mnie mdliło.
EM Ka
Ja za betę płace 35 i tak u nas stoi a w Poznaniu płaciłam chyba 18 płn tylko
reklama