reklama
EM Ka
Fanka BB :)
A wlasnie bo oni to zmienili ...
Emka, lozysko umiejscowilo się tak, że uniemozliwialo sn bo zaslanialo wyjście maluchowi ale też było tak niefartownie, ze górna wysokość uniemozliwiala typowe bezpieczne nacięcie na cc. Chodzilam często na usg dopochwowe, gdzie mierzyli wszystko co do mm. W decydującym dniu, okazało się, że unioslo się tak, że powstała taka bezpieczna luka ileś mm w którą ginka mogła się wciac nie uszkadzajac macicy i zrobić cc. Wszystko przebiegło super.
Mało przecyzyjnie to opisuje, ale moglabym odkopac dokładny medyczny opis na sierpniowkach.
Mało przecyzyjnie to opisuje, ale moglabym odkopac dokładny medyczny opis na sierpniowkach.
tekila85
Princeska chyba jak miałam z 15 lat... to genetyczne niestety... generalnie zwykłe biorę lek (odkąd ktoś go wymyślił) i było dobrze :-) Teraz nie mogę bo ponoć jeden składnik jest nieodpowiedni dla kobiet w ciąży... jest to męczące ale są przecież prawdziwe choroby... więc cóż muzę wytrzymać :-)
mama-czwórki
Lilith sytuacja u Ciebie była faktycznie bardzo skomplikowana. Dobrze, że tak to wszystki się skończyło.Ja na razie staram się nie myśleć o mozliwych komplikacjach. Jak się mają pojawić to się pojawią ,a moje nakręcone się na pewno nie przysłuży się dziecku. Wierzę że będzie dobrze.
Ja na razie nie informuję młodszych dzieci i ciąży. Nie jestem przesądna ale jednak boję się że coś może się nie udać tak jak poprzednim razem ,a dzieciom później ciężko to wytłumaczyć.
Po 13 tygodniu najwcześniej im powiem. Tylko najstarsza córka wie-powiedziałam jej od razu ale ona ma 14 lat więc to już całkiem inna sprawa.
Ja na razie nie informuję młodszych dzieci i ciąży. Nie jestem przesądna ale jednak boję się że coś może się nie udać tak jak poprzednim razem ,a dzieciom później ciężko to wytłumaczyć.
Po 13 tygodniu najwcześniej im powiem. Tylko najstarsza córka wie-powiedziałam jej od razu ale ona ma 14 lat więc to już całkiem inna sprawa.
katerineczka
Trzymaj kciuki za wizyty i wyniki. Ja mam tylko jedno cięcie wiec o drugim nic nie wiem to widzę ze sporo nas idzie w poniedziałek, będzie dzień pełen wieści. Ja zawsze chciałam tez mieć dużą rodzinę, ale podejrzewam ze może być trudno i zajść i utrzymać, ja mam jeszcze w podejrzeniu kolejna chorobę auto. Ale trzeci dzieciaczki tez mi jeszcze się marzy. Hyhy jeszcze drugiego nie urodziłam.
Witam nowe kolezanki, w Chinach to ciepło tam masz... jak ja marze o ciepelku. .. ciągle kisic się w domu już mam tego dość.
Boje się tej wizyty w poniedziałek jak cholera, wkręca sobie ze może nic nie będzie.
Witam nowe kolezanki, w Chinach to ciepło tam masz... jak ja marze o ciepelku. .. ciągle kisic się w domu już mam tego dość.
Boje się tej wizyty w poniedziałek jak cholera, wkręca sobie ze może nic nie będzie.
katerineczka
Pewnie tak jak mama czworki pisze trzeba było poczekać ale u nas nie wyszło i nasz synek juz wie.
reklama
katerineczka
Lilith ja z moimi nerwami to bym padła po takich przeżyciach. Ani w jedna ani w druga a czas naglil bo jakby się skurcze zaczęły. ..