reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej Dziewczyny, moge rowniez dalaczyc do Was? Termin z kalendarzyka internetowego na 6 listopada :) pierwszen usg bylo 5 marca (cos jest ale jeszcze za wczesniej) beta robiona tego samego dnia wynosila 1401 :)

reklama
Mieszkam w UK wiec dopiero spotaknie z położną mam 8 kwietnia a na usg pewnie skieruja mnie w przeciagu kilku dni od wizyty z polozna. Chociaz znajac mnie nie wytrzymam i pojde prywatnie :biggrin2:

Tak, ja też z UK. Napisz coś więcej o sobie :-) to Twoja pierwsza ciąża?
Mamy podobny termin. Usg będę miała pidobnie jak w poprzedniej ciazy, między 8 a 9 tyg. Myslalam, ze może pójdę na prywatny scan wcześniej ale to chyba nie ma sensu bo robią od 7 i to przez brzuch, to wątpię by serducho można było zobaczyć. Czekam już tyle, to wolę poczekać z tydzien dwa więcej. No chyba, że pl gin. Ale nie bardzo mi to pasuje..

Tak to moja pierwsza ciaza, mam nadzieje ze narodziny beda moim najwiekszym prezentem bo sama jestem z 13 listopada :) teraz jak tak mysle ze lepiej poczekac tydzien dwa zeby bylo ladnie widac niz isc i w sumie prawie nic nie zobaczyc a wydalam nie mala kwote. Mnie siostra tez namawia zebym przyleciala ale wole na razie nie ryzykowac i cierpliwie poczekac :D Jak na razie czuje sie dobrze, jedynie jestem bardziej senna i doskwiera mi bol piersi... a Ty jak sie czujesz? :)

reklama
Katerinexzja musimy byc dobrej myśli ja 17:45 Ty tez jakoś tak ?

Pezepraszam któraś z Was mnie wczoraj w środę o cos pytała miałam odp pózniej i zapomniałam co ;(

Do góry