reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros gdzie indziej kobity mają po 5 cc i jest ok, ja przy 2 cc leżałam z babka po 4 cc, a wiesz każdy lekarz ma inne zdanie, ja uważam że skoro już się zaszło to trzeba urodzić, w moim przypadku 4 cc
Ciąża może być bardziej skomplikowana, wiesz rozejscie się blizn itp, dlatego już się oszczędzam bo spodziewam się że w którymś etapie będę zmuszona tylko leżeć.

reklama
Hej dziewczyny!! Matko ale naprodukowalyscie;))) Ja dzis odebralam wynik progesteronu - 59.26 ng/ml, wiec to chyba dobrze?;) Stresuje sie bo w sobote wypada mi termin @..... pomozcie? Bo mam czarne mysli:(

Witaj :-) om rzadko ma rację :-) więc spokojnie, wystarczy, że ciąża jest młodsza o kilka dni i nic widać być nie może :-) :-) :-)

Emka tez mysle ze progesteron dobry ale kurde jak mam radzis sobie ze stresem? Jestem po stracie w zeszlym roku i boje sie, czy napewno wszystko bedzie ok:( Czy wysoki progesteron i ladny przyrost bety moze mnie uspokoic czy to raczej nie ma znaczenia?:)

Gosia,na gdzie mieszkasz? Jak endo nie da ci skierowania to idz sama do szpitala gdzie maja labo, ja tak zrobilam i beta kosztowala mnie 30 zl, wynik mialam za 2 h:)

Witaj Netta, gratuluję.
Z prog.nie pomogę..

Dorota masz cięcia na tym samym miejscu?
U mnie będzie 3 cc ale może uda się sn..Tu jeszcze zobaczymy. W poprzedniej ciazy Mialam problemy z lozyskiem i od połowy ciazy częste usg łącznie z dopochwowym. Cudem przed samą cc unioslo się tak, że mogła się zmieścić i ciachac, inaczej byłoby po macicy i rozwiązanie szybsze.. Tylko ja mam teraz dwie blizny, jedna nad drugą..

Chcialabym się polizyc a musze słuchać na niance syna przekleństw i pierd*** cymbala co mieszka obok..oszaleje z tymi ludźmi..

reklama
[QUOTE="migduch, post: 13818089, member: 148128"

Gosia,na gdzie mieszkasz? Jak endo nie da ci skierowania to idz sama do szpitala gdzie maja labo, ja tak zrobilam i beta kosztowala mnie 30 zl, wynik mialam za 2 h:)[/QUOTE]
W Polsce, we Wroclawiu ;) no jutro poprosze i zoabczymy co z tego bedzie ;)

Do góry