reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Jestesmy z Krakowa. Wolalabym teraz byc tam niz tutaj w Chinach. Nie jest lekko, omoje miast Szanghaj to aglomeracja 25 mln! Glosno, jazgot....dobrze chociaz ze na moim osiedlu mamy maly park

Czesc dziewczyny :) ja na 9.20 mam endokrynologa wiec sie zbieram ;) ale strasznie panikuje - bo jest prawie 5tc a ustal i bol piersi i bol brzucha, a poprzednia ciaza zatrzymala sie wlasnie na tym etapie :(

No mnie przekazałaby chyba ta ilośc ludzi :) ale odwiedzić na pewno odwiedzę :) a Kraków tez fajny choć ja nie lubię :) zreszta tez maja problem ze smogiem :)

Gosia luz

Ja sie obawiałam ze nie mam objawow dzis sie przytuliłam z wc po otworzeniu lodówki - wow...

A ja wpierniczam wszystko jak glupia i do tej pory wlasnie piersi mialam nabrzmiale i bolesne jakbym miala na nich siniaki, brzuch bolal a teraz NIC, oprocz tego ze po wszystkim mi sie odbija

Witam wszystkie przyszłe mamusie:biggrin2:
Chciałaby dołączyć do Waszego grona.Można?
Wczoraj zrobiłam kolejny w tym miesiącu test- chyba 5 lub 6 i pokazały się 2 wyraźne krechy.
Dorobek mam już niezły bo czwóreczkę. Dzieciaki są w wieku 14,7,6 i 4.
Krótko napiszę, że mamy bardzo wesoło w domu.
Obydwoje z mężem bardzo się cieszymy. Chyba nawet mąż bardziej niż ja, bo mnie po pierwszej chwili radości ogarnęło lekkie przerażenie.
Dopiero co mniej więcej odkopałam się z pieluch, najmłodsze poszło do przedszkola a tu znowu będą pieluszki, śpioszki,cycuś i buteleczki...
Jestem już po 4 cięciach, pierwszą córę urodziłam naturalnie.
2 razy nam się nie udało i straciliśmy fasolki.
Tym razem mam nadzieję,że będzie dobrze.
Prześledziłam troszkę Wasz wątek i wiedzę , że nie będę jedyną mamą podchodzącą do 4 cc.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę miłego i pełnego uśmiechu dnia.

Hej dziewczyny:-)
Wiam tez nowki:-)

Gosia spokojnie ja tez nie mam zadnych dolegliwosci oprocz braku @.

No i dzisiaj jakas krostka mi wyszla na dziasle w dwoch miejscach. Nie boli ale takie opuchniete mam jak przejezdzam w tym miejscu jezykiem.

Ale cudownie! 4 dzieciaczkow.... Ja pochodze z wilodzietnej rodziny wiec wiem jaka to radosc!!!
A mozesz powiedziec ile masz lat?

reklama
Bylam u endokrynologa, zwiększyła mi dawke euthyroxu do 50 i kazała kupic witaminy na pierwszy trymestr ciazy z 2000j witaminy D i 150mg jodu. Powiedziala, ze nie bedzie sie wypowiadac, dlaczego gimekolog mi powiedziala ze mam nie brac kwasu foliowego... No ale powiedziala ze na bete mi nie da skierowania, bo to ginekolog jest od tego, a ja prywatnie chodze i beta kosztuje 50 zl [emoji33]

Do góry