reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Niestety prywatnie to spiro kosztuje, chociaż u Ciebie na pewno ceny są dużo wyższe. Ja za ten wczesny musze zapłacić 40f..niby nic ale z drugiej strony wole piczekac. Z tym, ze ja mam inne prowadzenie ciazy. Nie widuje się też z polozna, tylko bezpośrednio z gin. Będzie prowadzić mnie ta sama babeczka co w ciazy z synem. Do 12tc w życiu bym nie wytrzymała haha.
Czuje się różnie.. Raz objawów więcej, raz mniej. Czasem się stresuje ale ogólnie jestem dobrej myśli.
Milo, że jest ktoś jeszcze z UK..Bo tu jednak wszystko inaczej wygląda i aż mi dziwnie widząc sliczne betki, zdjęcia z usg itp, samej jeszcze nie wiedząc nic.
Maz jest z listopada to będzie miał prezent, chyba że będzie cc to wiadomo, październikowy maluszek będzie.

reklama
Tekila to we trzy idziemy ;)

Em ka 17 20 idziemy łeb w łeb :))

No i boli mnie ten brzuch noooo o. Często mnie boli nie? I jak tu się nie przejmować?

I teraz to mnie też mdli ale to z przejedzenia. :oo2:

Nessi cześć cześć :) mnie juz najmłodsza obudziła , No i piszczący pies ze chce na dwór wyjsć :) wypuściłam ruda i muszę czekać aż wróci ;)

Jak noc minęła?:) mnie wieczorem brzuch ciągnął wiec grzecznie leżałam i dziergalam ;) kurczę muszę sie wziąć w garść bo mgr muszę skończyć pisać .. A tylko wieczorami będę mieć czas na to ...

Witamy nowe mamy:) i te z PL i te z UK :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mnie nic nie boli póki co ... objawów nadal brak ... plamić nie plamię JESZCZE, oby się już skończyło ... jestem dobrej myśli .włączyłam TURBO pozytywne myślenie ... jeszcze tylko dzisiejszy dzień w pracy przeżyć a potem odpocznę cały Boży weekend ... Jak zacznę plamić w pracy to Bye bye work.
No i dzisiaj wyniki Bety!

Mi ginka nie kazała jeszcze łykac witamin tylko sam kwas foliowy :)

Lilith ja w ciąży z Zu miałam w 8 tyg. i przez brzuch było już serduszko.

Co do witamin to w poprzedniej ciąży poza kwasem foliowym gin nie kazał brać nic. Dopiero z czasem magnez.

Hej, To I ja sie przylacze. Termin mam na 31 pazdziernik ale pewnie bedzie listopad :-) Pierwsze dziecko chociaz nie pierwsza ciaza, duzo starsza jestem od Was bo mam 40 lat... :-) mialam juz usg robione, maluszek ok, serduszki bije szybko :-). Mieszkam w Chinach w Szanghaju... i to tyle na poczatek

Fajnie bo opieka lekarska jest na bardzo wysokim poziomie. Jestem prowadzona przez ameyrkanski szpital, maja najlepszy sprzet, robia kazde badanie i to super. Niefajne jest zanieczyszczenie - wiadomo Chiny to kraj walczacy ze smogiem....ale pozostane tu do lipca i wracam do Polski

reklama
Do góry