Niestety prywatnie to spiro kosztuje, chociaż u Ciebie na pewno ceny są dużo wyższe. Ja za ten wczesny musze zapłacić 40f..niby nic ale z drugiej strony wole piczekac. Z tym, ze ja mam inne prowadzenie ciazy. Nie widuje się też z polozna, tylko bezpośrednio z gin. Będzie prowadzić mnie ta sama babeczka co w ciazy z synem. Do 12tc w życiu bym nie wytrzymała haha.
Czuje się różnie.. Raz objawów więcej, raz mniej. Czasem się stresuje ale ogólnie jestem dobrej myśli.
Milo, że jest ktoś jeszcze z UK..Bo tu jednak wszystko inaczej wygląda i aż mi dziwnie widząc sliczne betki, zdjęcia z usg itp, samej jeszcze nie wiedząc nic.
Maz jest z listopada to będzie miał prezent, chyba że będzie cc to wiadomo, październikowy maluszek będzie.
Czuje się różnie.. Raz objawów więcej, raz mniej. Czasem się stresuje ale ogólnie jestem dobrej myśli.
Milo, że jest ktoś jeszcze z UK..Bo tu jednak wszystko inaczej wygląda i aż mi dziwnie widząc sliczne betki, zdjęcia z usg itp, samej jeszcze nie wiedząc nic.
Maz jest z listopada to będzie miał prezent, chyba że będzie cc to wiadomo, październikowy maluszek będzie.