reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Miałam to wczesniej zalecone przed ciaza i potem brałam z automatu ale czytam po forach ze łaski biorą do 26 tc wiex jak odstawię dzis to pewnie sie nic nie stanie.
Bedzie dobrze musi byc musimy w to wierzyć :)

reklama
Miałam to wczesniej zalecone przed ciaza i potem brałam z automatu ale czytam po forach ze łaski biorą do 26 tc wiex jak odstawię dzis to pewnie sie nic nie stanie.
Bedzie dobrze musi byc musimy w to wierzyć :)

Może nie musisz odstawiać ? możesz się skonsultować z lekarzem jutro telefonicznie ?

Tekila u mnie też dziś pół dnia bez mdłości i już głupie myślę masakra.

Milagros jeden lekarz przed ciąża jak mu mówiłam że chce mieć 4 dziecko to jest 4 cc to powiedział mi że nie widzi przeciwwskazań i jakby co to może podjąć się tej ciąży, wtedy jeszcze w ciąży nie było, do tego Gina chciałam chodzić ( choć jeszcze go nie skreslilam) na NFZ ale on nie ma usg w gabinecie i trzeba na usg chodzić dodatkowo, ja tak nie chce we wtorek uderzam do ponoć super Gina który na NFZ ma usg w gabinecie, zobaczymy czy mi gin spasuje, a teraz jeden nie powiedział nic a ten ostatni że mam problem wrrrr.

Emka masz super będę z super przyrostem, będzie dobrze

Emka kochana zobaczysz że w poniedziałek zobaczysz serduszko, w poniedziałek będzie według Om 7,1 tak, mówię Ci ja wróżka Dorota mówię ci ze w poniedziałek serduszko ;-)

Oj ja od ciazy z najmłodsza zarazilam się do ginekologow

Ostatnia edycja:
Katerinczka u mnie też ograniczone zaufanie. W sensie że sama mam głowę na karku. Często slychac o tragediach i zwala sie wine na lekarzy. Ale to nie zawsze ich wina jest. Mój gin to słyszałam że od ciąż problemowych nie jest no ale właśnie że ja sobie dużo sama "pomagalam" to wszystko cacy. Czyli np.dwa razy zgłosiłam sie do szpitala jak cos mnie niepokoiło. Jemu nieraz kazałam np.szyjke dodatkowo zmierzyć czy coś. Ma chyba najlepszy sprzęt jeśli chodzi o ginow u nas i w sumie jakby nie patrzeć uratował nas przy porodzie. Gdyby nie nadszedł to ja nie wiem czy Zuza byłaby ze mną cała i zdrowa no i jak by w ogóle ze mną było. Więc nie chce iść nigdzie indziej. Cc mi zrobił super. Blizna idealna. Zaglądał do mnie często w szpitalu i nawet przyniosl mi Zu i przystawil. Dużo babeczek mówi że obrósł w piórka. Możesz trochę i tak, ale póki co zostaje u niego.

Btw... chyba zostanę brudasem... Kąpiel w ciepłej wodzie to dla mnie krioterapia. Ja nie wiem jakim cudem Zuza stoi i chodzi przez 40 minut w wannie. Ja po dzisiejszej kąpieli cała w gęsiej skórce.

Nessi również mam prywatny telefon do mojej Pani doktor :)
Dobra sprawa :)

Dorota, to widzę że to chyba zależy od lekarza bo ja słyszałam że niby można tylko 3. I dlatego pytam bo nie wiem jak to jest do końca, i gdzie leży prawda.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Btw... chyba zostanę brudasem... Kąpiel w ciepłej wodzie to dla mnie krioterapia. Ja nie wiem jakim cudem Zuza stoi i chodzi przez 40 minut w wannie. Ja po dzisiejszej kąpieli cała w gęsiej skórce.

Mam to samo :D Uwielbiałam gorące kąpiele, wychodziłam z nich czerwona jak rak ... a teraz to mi zwyczajnie zimno :]

Mam to samo :D Uwielbiałam gorące kąpiele, wychodziłam z nich czerwona jak rak ... a teraz to mi zwyczajnie zimno :]
Oj nie jesteście same :) mi też teraz częściej zimno Ale i duszno o_O i marzy mi się gorąca kąpiel Ale muszę poczekać :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry