reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A ja dziś z siostra , jasiek Natalka i mała Zuzia pochodzilysmy po rynku u nas i jestem wykończona Jaś mi w tylek dał strasznie wybiegł na ulicę ciągle i się nie słuchał a ja z brzuchem za nim eh na koniec weszłam do chińskiej knajpy i wzięłam kurczaka w sezamie na wynos na obiad bo dziś to ponad moje sily

Hej ja też po ale nie miałam kompletnie kiedy wejść bo z małym na podwórko i obiad. U mnie barszcz czerwony i dewolaje z ziemniakami

Linka okropne co piszesz. Ile człowiek się musi o swoje wystarac. A ubezpieczenie płaci. Oby to nie było nic groźnego.

A u mnie wczoraj przykra sprawa, bo tata ma niedawno wykryta borelioze a ponoć choruje na nią już od lat , bolały go ręce i nogi, wszystko puchlo ale myśleli że od kręgosłupa chorego. I wyniki teraz robił drugi raz z krwi ponoć okropnie się pogorszylo i na cito do szpitala na oddział zakaźny we wtorek się kładzie.

Idę zdać relacje chociaż w sumie nie bardzo jest co

Miałam niespodziewany wyjazd na wieś bo mój 84 letni teść wybrał się do znajomej z 40 stopniami gorączki:confused::surprised: Dobrze, że kobieta miała na tyle rozsądku, że zorientowała się, że coś jest z nim nie tak , kazała mu zmierzyć temperaturę i zadzwoniła po nas.

Aob- teraz mamy mieszkanie duże, bo prawie 80m2, ale co z tego jaki jeden pokój teściowa okupuje(od poniedziałku do piątku), niby dziewczynki tam śpią, ale nie mogę go po swojemu zrobić:hmm:, drugi pokój jest malutki i wchodzi tylko łóżko piętrowe i 2 biurka i ruszyć się nie ma gdzie- tam śpi najstarsza dwójka. Metraż jest duży, ale dlatego, że jest duży przedpokój, osobno ubikacja i łazienka i spora kuchnia.

Linka- Twój Jaś powinien sobie piątkę z moją Zosią przybić. Ostatnio też ma takie momenty , że daje w kość. Zawsze taka łagodniutka była, w ciągu ostatniego miesiąca jakby różki jej urosły:evil:

Joasia- miłego odpoczynku nad morzem.

Keejti- oby Twój tata jak najczybciej wrócił do zdrowia..

Ja dziś też nie gotuję- teściowa miała robić leniwe. Ostatnio w ogóle ma w nosie gotowanie i zaczyna się zabierać za to o 16. Jak mam jeść o 20 to już wolę sama sobie upichcić. Dawniej taki był układ, że w tygodniu ona gotowała, ja w weekendy(ze względu na moją pracę)
Ale nie widzę chęci z jej strony, a prosiła się nie będę.Zaraz jadę do domu to zobaczę, czy faktycznie ugotowała, czy na deklaracjach się skończyło i będziemy coś zamawiać.:-p

Mama 4 ja ostatnio widziałam plecaki takie dla dziecka słodkie ze smyczy hi hi śmiałam się do mojego z tego plecaka a teraz stwierdziłam ze to wcale nie takie głupie. .. mojego Jasia chwycił ostatnio bunt 2 latka i tragedia jest zuca się po chodnikach cuda niekiedy robi.. a najlepsze w tym wszystkim ze zdaje sobie sprawę z tego ze źle robi i jeszcze się śmieje i potrafi mnie uderzyć , ale twarda jestem i się nie daje czekam aż atak przejdzie wypłacze się potupie nogami dopiero do niego podchodzę i rozmawiam i wtedy słodziak jest mówi przepraszam całuski daje i mamusia totam cie :) a i tak takich napadów musze przejść kilka w ciągu dnia bo on chce po swojemu i psocic i koniec

Linka, straszne, co piszesz o siostrze i lekarzach :( Może poszukać jakiegoś uznanego specjalisty?
Za cierpliwość w stosunku do najmłodszego podziwiam :) Pewnie też mnie to czeka i będę musiała się tego nauczyć...

Mamo czwórki, przykra taka pozorna pomoc teściowej, tzn. umawianie się na coś i niedotrzymywanie słowa.
A w nowym mieszkaniu nie będzie już pokoju dla niej?

Keejti, borelioza to podstępna choroba, mam nadzieję, że dobiorą tacie odpowiednie leki i niebawem poczuje się lepiej.

reklama
Joasia a w jakiej miejscowosci jestescie? Daj znac koniecznie jaki wynik :-)

Keejti teraz co coraz bardziej popularna choroba a znajoma tez miala i jej facet i tez leczyli ich na co innego :-\ podobnie.jak z cukrzyca.. zdrowia dla taty...

Mama czworki no tak wazne.jeszcze jaki jest uklad mieszkania bo co ci po tych metrach w.przedpokoju.. tam sie spac nie polozysz...

Linka moj nie ma jeszcze poltora roku a mam wrazenie ze juz zaczyna.mu sie ten okres buntu.. jedynie.mozemy zyczyc sobie cierpliwosci :-)

Do góry