Aob to moze jutro spróbuje tak zrobić jak mówisz te klub
Dziewczyny spokojnie macie czas na ruchy długo jeszcze - my czujemy bo po 1 to kolejna ciaza , ja po 2 jestem znow mega chuda i to tez jest powód z którego mogę czuć wczesniej.
Joasia sle cudnie z tym morzem mm
Linka to mój tez mnie dzis przegonił
Po parku takim ogromnym a na koniec nie chciał wracać na nóżkach efekt tego taki ze wzięłam Magnez nospe i dodatkowo dupka i leżę odpoczywam , jutro zabiorę go do dziadków a ja odpocznę
o tak taki plan
dzis udało mi sie podjechać do tej ikea, potem
Ten park i wróciłam to na szkolenie a maz z dzieckiem wiec obiadu brak bo w tej ikea w końcu nie wzięłam ale
Maz mowi ze cos jadł
W
Pracy i nie jest głodny wiec gitara , pierwszy raz nie namawiałam go by wieczorem ze mna zjadł bo narzeka ze za dużo przybiera znow w naszej ciazy
tez Wasi mężowie tyją z Wami , w moim przypadku w pierwszej ciazy przytył łącznie 6, ja 20
on ma teraz +4, ja zaczęłam z 58, zeszłam do 52,5 teraz mam 55,5 - o lodówka sie otwiera słyszę
Martinim jest wątek wizytowy zapraszam Cie na niego
gratuluje wizyty
terminy wysyłaj do aob
Kejti oby antybiotyk pomógł !
Mama4 w czemu teściowa
Okupuje ten pokój? I skoro dziewczynki tam spia to czemu nie moze teściowa zgodzić sie na zrobienie dziewczęcego pokoju np? W ogole podziwiam tyle osób na jednym mieszkaniu , ja jedynaczka maz tez i mimo ze jestesmy bardzo towarzyscy to kubiny jak dzieci spia czesto nawet posiedzieć każdy w innym pokoju , ja mam czas na forum np on cos swojego i odpoczywamy w ten sposób
O tez juz myslalam K tym plecaku! Alw jakoś sie wstrzymuje jeszcze ...
Mama4 a nie możecie jej znaleźć mniejszego mieszkania kawalerki ?
Ps jeslibylabys zainteresowana to o czym piszesz to fajny temat na coaching
Diabliczka masz ? Masz jakies fajne stronki z przepisami cos polecasz ?
Tak tez mamy rzucanie na ziemie i o tyle
W domu nie zwracam uwagi tak na zewnątrz cieżko mi go olać...
O placki ziemniaczane ! Ej rano mi smaka robiliście na śledzia zjadłam na kolacje a teraz te placki ... Musze mamie powiedzieć albo w przyszłym tyg se zronie
Mila oby Was jutro przyjęli daj znac w wolnej chwili !
Milagros to Wy juz na swoim ?
Podziwiam majtki dla meza matko nawet nie pomyślałabym o tym sam musiał o sienie zadbać jak wybrał farniak to pojechałam
Z nim zobaczyć i tyle
Z muszka dzień przed ślubem jeździł bo cos sie stało finalnie miał 4 jedna dobra reszta słaba
Mama4 powtórz badania tez miałam w którymś podwyższone białko a w kolejnym ok.
No maz wcina pizzę czuje zapachy hehe
dobranoc brzuchatki