reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja ostatnio też słabiej ruchy czuję, chyba nie mam czasu się wsłuchać w swoje ciało po prostu, bo jeszcze nie są na tyle intensywne, żebym czuła je wyraźnie niezależnie od wszystkiego. Wcześniej wieczorami przeważnie już w łóżku wyczuwałam, a teraz nawet o tym nie myślę :( Ale w piątek na wizycie widziałam, więc na razie tym się nie denerwuję.

Keejti, właśnie mam zamiar podkreślić jeszcze brzuch, żeby lekarka się zlitowała...

Aob, ja też dzisiaj nic nie zrobiłam, bo wisiałam na tym telefonie, potem byłam strzępem człowieka, wieczorem wizyta w poradni rehabilitacyjnej i mąż na kolację musiał jeść parówki, a ja i tak wykończona...
Dobranoc :)

reklama
Aob dzięki za kciuki. Wyszło nawet niespodziewanie dobrze i ponoć ma szanse w konkursie na najlepszy poster na konferencji (a było ich prawie 100) choć często niby nagrody rozdają sobie po znajomości. No zobaczę. Ale sam fakt, że się wielu ludziom podoba to już mnie cieszy :-)

Widze ze dzisiaj z coniektorymi wizytuje :D Prosilam aby mnie tez wpisac na wizyte w Waszym kalendarzu, ale niestety.... 3mamy kciuki :)

Witam sie z rana..

Wiecie ze ja nie odpoczelam jeszcze.. jestem mega zmeczona :-\

Milia nerwy tez moga wymeczyc... takze rozumiem.. ja mialam taka prace gdzie fizycznie sie nie narobilam i w ogole wiekszosc czasu bic nie robilam a wracalam taka zmeczona jak nie wiem :-)

Joasia to ekstra! :-) zdolniacha z Ciebie :-) z nagrodami chyba czesto tak bywa ale miejmy nadzieje ze tym razem trafi do Ciebie :-) kiedy bedzie wiadomo?

Martini nie wiem komu pisalas o wizycie, ale obecnie ja wpisuje i trzeba wyslac mi priv..

Ja dzis mam na obiad kluski slaskie i juz mam na nie ochote hehe :-) nie wytrzymam do obiadu haha :-)

Witam z ranka.
Nie będę już zdecydowanie oglądała tego serialu o wcześniaczkach. Oglądałam jeszcze kiedyś Polsatowskie Porody. Cud narodzin obejrzę dzisiaj na Ipli. Ten serial chyba był na programie 1 , a ja nie mam ani jedynki, ani dwójki- satelitka mi z jakichś magicznych przyczyn tych programów nie łapie. Jeszcze taka mała dygresja.
Wygooglowałam sobie właśnie "Cud narodzin" bo chciałam zobaczyć co to za cudo i weszłam na pierwszą lepszą stronę, a tam hipno- porody( porody w hipnozie). Słyszałyście o tym? A może któraś tak rodziła?

Aob- termin składania ofert mija 13.06. Oferty składa się w zamkniętych kopertach, oni otwierają i oceniają która oferta wygrała. Wyniki pewnie w ciągu tygodnia będą. To pierwsze mieszkanie pod względem metrażu jest faktycznie lepsze i jest tam centralne ogrzewanie ,ale jest znacznie dalej niż to mniejsze. Dojazd do tego mniejszego zajmuje od naszego obecnego mieszkania ok. 15 min. , do tego 80 metrowego jedzie się prawie 40. Złożę oferty na obydwa i zobaczymy co będzie.
Lepszego samopoczucia Ci życzę.:happy2:

Keejti, gaga Kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty&&&&&&&&&&&

Joasia- super, że konferencja się udała i trzymam kciuki , żeby Twój poster wygrał.

Miłego dnia dziewczyny

Witam się i ja ostatni wstaje po 8 i potem biegiem ubieranie 3 maluchów i do przedszkola hi hi ..

Aob siostra bierze tabletki od 13 roku życia i organizm się bardzo przyzwyczaił do hormonów , miała problemy z miesiączki bo krwawa strasznie i z bólu mdlala ... a teraz wystarczy ze z jedną się spóźni i zaraz wszystko się odzywa i nie daje rady funkcjonować ..

Linka czyli siostra nie bedzie mogła nigdy mieć dzieci no jak odstawi tabletki to przeciez nie daje rady funkcjonować ? Jak dla mnie bardziej umysłowe uzależnienie niz organizmu . Tez wiele lat brałam antykoncepcję j po odstawieniu z dnia na dzień nic sie nie stało .

Aob o kluski śląskie tez bym zjadła
:) szczególnie te mojej mamy mmm

Choc w planach dzis ikea wiec pewnie tam zjemy jakiś obiadek:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Mama czworki juz rozumiem.. nie wiedzialam o takich licytacjach. Myslalam ze to bedzie jak w tv "mamy 300zl kto da wiecej".. w takim razie trzymam kciuki za jakiekolwiek mieszkanie.. a teraz ile metrow macie? powoem szczerze ze u nas jest kolo 38-40m2 i slabo z miejscem... duzo tez robi to ze mamy pokoje przechodnie...

Linka a bierze tez nawet jak ma @? Moze to wydac sie dziwne ale nigdy nie bralam tabletek anty i juz,po porzedniej ciazy wiem ze nigdy brac nie bede.. ze wzgledu na watrobe.. i nawet gin po ciazy mowi ze jak chce tabletki to mi nie.da :p mialam to cholerna cholestaze:-\ a wlasnie jak to bedzie jak bedzie chciala miec dzieci?

Emka ja mam kluchy niestety kupne ale i tak lubie tak bardzo ze mi obojetne :-) z bulka tarta mniammm:-) a w ikei dawno nie bylam bo teraz mam okolo100km :-\

Do góry