reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob i obsamazasz je w bułce tartej czy jak bo tak chyba nigdy nie jadłam ? A gotowe to mamy dosc dobre w jednym sklepie i wlasnie dziw maz ma kupić bo zabrakło mi w zamrażalniku a to rach ciach najszybsza opcja do obiadu :) w sumie na dzis pomysłu brak jesli ta ikea nie wypali, maz niby kupił jakiegos gotowca ale ja nie Lubie a od poniedziałku bedzie szaleństwo no od wtorku bo termomix zawita w domu :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka nie ja po prostu albo chwile podsmaze bulke na patelni z duza il tluszczu zeby wyszlo takie cos jak np do kalafiora albo z lenistwa poleje tluszcze posypie bulka i jem :-) fakt to bardzo szybka opcja ale jak by nie bylo ja w ogole uwielbiam wszelkie kluchy :-)
a to szykuja sie obiadki po weekendzie hehe :-)

Mnie wczoraj tez przeszly przez mysl kluski slaskie z jakims pysznym sosikiem mmmm ;)
Ale pod wieczor natknela mnie ochota na sledzia w smietanie - na szczescie szybko przeszlo ;)

Niam mniam ale smaki robicie dziewczyny. Ja zarowno sledzia jak i kluski bym zjadla :-)
Ale mam schabowe z wczoraj, tylko usmaze,ugotuje ziemniaczkow i zrobie do tego salate ze smietana i bedzie super :-)

Ale za to na sniadanie nic nie mam:-/ chyba beda jaja gotowane :-)

Dla mnie siostrze wpisali tabletki tak bo najprosciej , jedna siostra miała podobnie leżała długo w szpitalu jako nastolatka miesiąc się z niej lało i krew podawali potem tabletki anty i jak chciała mieć dziecko okazało się ze nie może bo rozwinięte poc i w jajowadach zrosty przylatywala do polski na zabiegi ale i tak w końcu jajowody wycieli ale ma córeczkę dzięki in vitro ;)
i najmłodszej tez wladowali tabletki bo przez brzuch na usg nie widać jajników tak jak trzeba , i je latam może to i w głowie jej siedzi ze takie zeczy się dzieją i ze strachu bo napeqno w wieku 19 lat nie myśli o dziecku ...na początku miała bardzo dużą ilość hormonów parę miesięcy temu jej zmienili bo stwierdzili ze wkoncu macica jej się zrośnie od tamtych ...bo bardzo długo brała , wszystko wyjdzie po czasie jak u niej będzie , i nie sądzę aby tabletki od tak młodego wieku były dobre dla organizmu , przerwę 7 dniowa robi w przyjmowaniu tabsow i ma miesiączkę normalnie , umiera pierwsze 3 dni ale później puszcza jej ...

Priinczeseczka u mnie dzisiaj tez sie zapowiada schabik z ziemniaczkami i kefirkiem ;)
ALe obiadek dopiero po wizycie u lekarza, bo moj M tez akurat zjezdza wtedy z trasy ;)

Linka prezent cudny ♡♡♡ a z koloniami zajefajnie :) teraz tylko szukać dla Was
O kurczę to ten guz :( jeszcze lekarze takie podejscie. Jak młoda to tym szybciej powinni zareagować. Może zmiana lekarza na bardziej normalnego. Porażka
Milagros masz jeszcze czas na ruchy spokojnie . U mnie tak dziwnie lekko i do końca też nie wiem czy to 100% kopniaki
Joasia matko 11 godzin :/
Milia mocno trzymam kciuki za przyjęcie . Musicie zaryzykować niestety . Ja bym już nie dzwoniła
Mamcia to co opisujesz wygląda fantastycznie ,powodzenia i trzeba wierzyć . Ja bym była za pierwszą opcją. Super na waszą rodzinkę
Gaga w sobotę malź kupił po 3 ale fatalne. Wczoraj ja po 4.5

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.
Zu śpi. Ze 3 godziny dziś byłyśmy na plaży. Korzystamy z pogody, bo jutro już ochłodzenie. Mąż na konferencji siedzi. Zu jest przezadowolona z wyjazdu. Pierwszy raz nad morzem. Pewnie kolejny dopiero na następnej konferencji za 3 lata.
U mnie brzuszkowy wczoraj był dość ruchliwy. Dziś spokojniej, aczkolwiek mój brzuch przyjmuje czasem dziwne kształty.
Wyniki posteru dziś, ale się jakoś nie nastawiam. No zobaczymy jak będzie.

Do góry