linka1985
Fanka BB :)
Gaga ja nie wiem ile u nas kosztują bo mój jeździ z pracy po giełdach z bułka i tam kupujemy owoce , dziś kupił kobialke ze 8 zł .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj gdyby Ci sie nie udalo zarezerwowac tej miejscowki ja oddam moja rezerwacje domku 7 dni 150zl za dobe w jastrzebiej gorzeGaga ręce opadają porostu , jeszcze siostra do niej zeby przepisała jej tabletki anty a ona ze niema mowy o żadnej antykoncepcji do wyjaśnienia , tłumaczyć jej zaczęła ze bierze od 13 roku życia i jak nie weźmie jednej to mdleje i wymiotuje i nieda rady bez , wkoncu przepisała ...
Jeśli chodzi o wczasy u mnie wchodzi w grę tylko domek za małe dzieci na pensjonat , wstają o 6 rano i biegają i napewno cicho nie są i wiem ze to innym przeszkadza .. znalazłam wkoncu kawał drogi od Międzyzdrojów niedaleko darlowa domek ale ze zniżka na kdr wyjdzie nas za 7 dni 1500 zł , opłata klimatyczna tylko dla dorosłych i prądu nam liczyć nie będą , wiec myślę że źle nie jest , czekam jak kobieta dodzwoni i potwierdzi rezerwacje bo na 100 procent nie była pewna czy ma termin a była na zakupach ...