reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Princeseczka- nie będzie to zbyt odkrywcze co napiszę ale ja uważam , że my tu możemy sobie możemy pogdybać, ale z lekarzem wyniki skonsultować i tak trzeba. Z tego co czytałam to przy chorobach tarczycy np. Hashimoto te miana dają wynik 3 lub 4 cyfrowy. U Ciebie ta norma jest bardzo nieznacznie przekroczna więc spokojnie.

Linka- ja ostatnio na występach u córek po słowach piosenki"moja mama jest jak wiosna, taka piękna i radosna(....)i ja mamo kocham Cię"
też ryczałam. Zawsze się wzruszam przy takich okazjach, a ciąża podwaja we mnie wszystkie emocje.Prezent jest uroczy

Mama czwórki ja mam dokładnie hemoglobinę 12,5 i hematokryt 36,6 już biorę od ponad miesiąca tardyferon. Z anemią nie ma żartów, w poprzedniej ciązy też miałam początki anemii a branie doustnie żelaza nic nie dało-ostatecznie na którejś wizycie ok 32 tc były zaniki tętna u małego, trafiłam do szpitala na obserwacje i mogła to spowodowane anemia, zatem żartów nie ma, niby wyniki w normie a szybko mogą się pogorszyć.

Witam się i ja.
U mnie dziś zupa koperkowa.

Mama czwórki ja mam hemoglobina 11.7 hematokryt też coś 34. Mam się ne martwić, norma dla ciężarnych jest 11 jeśli chodzi o hemoglobine. Wierzę mojej lekarce, w witaminach mam żelazo więc zobaczymy przy kolejnych wynikach.

Daj znać jak z mieszkaniem. :)

Kejti super że udało się znaleźć mieszkanie :)

Co do ruchów nic nie czuję. I zaczyna mi być przykro z tego powodu.
Linka mój kręgosłup też Wola i pomstę do nieba. :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Aob konferencja zaczyna sie dziś o 15. Wczoraj mieliśmy 11 godzin jazdy z przystankami. Poster zrobiony a ja w sumie chyba tam i tak nie wystoje ;-)

Mnie brzuch też pobolewa. Pewnie szyjka słaba. Jem magnez 3 razy dziennie. Na nastepnej wizycie pewnie bedzie pomiar szyjki i wtedy wóz albo przewóz.

Joasia - a może jednak z szyjką nie będzie tak źle, co? Trzymam kciuki za konferencje!

reklama
No to mam zadanie na dziś szukać domku w miedzyzdroje na gwałt od 7 lipca , odwiedziła mnie pani z OPS z pytaniem czy najstarszego niechęć wysłać na kolonie ( co jak co z mopsu mam tylko rodzinne i 500 , milo mnie zaskoczyli ) i wyśle go a my skorzystamy z okazji i tez się wybierzemy w to samo miejsce będę miała go na oku , a i my odpocznie wkoncu hi hi na wakacjach nie byłam od 4 lat bo do samochodu się nie mieści my a tak damy rade ;)

Do góry