reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milia trzymam kciuki za córcię ♡
Ivi ile jeszcze masz egzaminów?
Aob uważaj kochana bo szybko można przekroczyć granice. Jak dzisiaj? Ja tak meczylamsię w niedzielę w nocy i wczoraj cały dzień
Mamcia mocno trzymam kciuki za mieszkanko :*

U nas też piękne słoneczko może dzisiaj będzie dłuższy spacer wreszcie bo wczoraj wietrzysko i zimno
Co macie na obiad? Coś dobrego bym zjadła a nie wiem co
Aaa mój dzieć od wczoraj na mega czkawkę ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam z wczoraj krupniczek i karkóweczkę :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja mam dzisiaj tez krupniczek , a po poludniu jade do rodzicom , mami ma zrobic nalesniki z truskawkami mmmmm :)
Mi juz dzis lepiej brzuchol nie boli , wiec jestem spokojniejsza- dzionek zleci i jutro wizyta :)

Mama4 u mnie każde obniżenie wyników jest wskazaniem do przyjmowania żelaza. Aktualnie biorę "szelazo" czy cos takiego;)

Egzaminów - na sobotę 4projekty, jeden egzamin i oddać prace mgr. A potem teoretycznie tylko obrona. Ale nie wyrobie sie, nie ma na to szans:( obronę chyba jednaj przełożę na wrzesień:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ha! To jest pomysł, zrobię naleśniki z truskawkami. Krupniczku też bym zjadła, ale małżonek nie go nie toleruje więc odpada.

Linka- moja teściowa też miała bardzo silną anemię z hemoglobiną w granicy 1. Wypadały jej włosy garściami, była w ciężkim staniem, przetaczali jej krew. Jakoś pomału z tego wyszła, ale wiem, że anemia to nie są żarty i może doprowadzić do tragedii dlatego tak dopytuję.

Emalkadream- Dzięki.Mój hematokryt wynosi 34, ale doczytałam , że w ciąży może być obniżony i jeśli nie jest niższy niż 34 to jest ok. Czyli w sumie wychodzi na to, że wyniki są w miarę w porządku i nie ma co się barszczem opychać:happy2:

Mama czwórki myślę że jak najbardziej w porządku. Ja mam dokładnie takie same jak Ty i ponoć ok.
U mnie dzis rosół z wczoraj chociaż może na pomidorowke go przerobię.

Hej ja juz czekam i troche poczekam bo 4babki sa przede mna :-\

Dziekuje ze pytacie..dzis brzuch juz nie boli ale slaba jakas jestem i z racji braku tylu krzeselek ile pacjetek siedze juz na ziemi a zaraz chyba sie poloze normalnie :-\

Mama czworki oby szybko poszlo z sanepidem bo z tym bywa roznie ale ze to nie punkt gastronomiczny to bedzie dobrze :-) && za jakies fajne mieszkanko :-) a na wynikach sie nie znam bo ja zawsze mam pod gorna granica hemoglobine nawet w ciazy i reszta w normie... gin smial sie.ze mnie ze mam wyniki jak zolnierz hehe :-)

Linka mily dzien sie zapowiada u Ciebie :-) kiedy ja pojde na.jakis dzien mamy :p

Diabliczka czkawka super :-) ja jeszcze nie czulam :-)
A o obiedzie jeszcze nie myslalam :-)

Ivi to masz pracowity tydzien :-\ ale wierze ze dasz sobie rade :-)

A nalesnikow z truskawkami jeszcze nie jadlam wyobrazcie to sobie :-) zawsze makaron :-) musze dzis kupic sobie koniecznie :-)

Hej dziewczynki:-)

Mamo czworki-ja mysle ze wyniki jakby nie bylo mieszcza sie w normie ale najlepiej skontaktuj sie z lekarzem.

Ja tez odebralam swoje tarczycowe i tak tsh i ft4 sie polepszyly ale nie wiem jak odczytac przeciwciala anty TPO. Moze ktoras z Was sie zna?
Anty TPO wynik 10.4 (+) norma: 0.00- 9.00

reklama
Ja juz po popłakałam się z dumy ;) za godz lecę jeszcze z 10 latkiem na bilans ...
ja praktycznie umieram tak mi kręgosłup w kość daje , malucha nie czuje , a właściwie to czuje chyba właśnie w kręgosłupie, różnościl się za bardzo w tamtym miejscu brzuch mi wklesnol wszystko w tyłku ...
Kobiety z grupy Michalka wszystkie twierdził że córkę będę miała hi hi mowie ze będzie syn to stwierdziły ze i tak córka , eh nie przegadasz ...

Mama4 z anemia nie ma żartów ja się nabawił z pierwszym w ciąży i trwało to latami , przyjmowanie żelaza ... w tej ciąży o dziwo dopiero wróciło do normy ... tez miałam podawana krew po pierwszym porodzie i długo brałam tabletki krwiotworcze i nic to nie dało ...

I jeszcze zdiecie prezentu od synka

Załączniki

• 20160607_113556.jpg
    20160607_113556.jpg
    236,3 KB · Wyświetleń: 70
Do góry