reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Witaj migduch:-) rozgosc sie w naszych progach:-D

Nessi dobrze ze juz wszystko ok:-* ale oszczedzaj sie kochana. Ja w 4t1d mialam na bieliznie dwie czerwone kropki po nocy i gin dal mi luteine. Kazal odpoczywac na moje bole brzucha kazal brac nospe ale nie kazal sie niczym przejmowac-na wizycie wziernik usg byl czysty i na zdjeciu tez bylo ok.
Luteine biore codziennie dwa razy po jednej tabletce.

U mnie dziaiaj byly mdlosci brr okropne nie moglam TZ obiadu zrobic ale z wielkim trudem mi sie udalo. Moj tata twierdzi ze glupot sie naczytalam bo jak moze mnie mdlic na widok czegos co wczesniej uwielbialam jesc :-D

migduch - super krecha :) nie martw się, nie pozwolimy Ci się nakręcać :D tu jest kącik dobrych myśli :D

Nessi - nic nie boli bo się nic złego nie dzieje :) bierz dupka i będzie super :)

mi chyba przeziębienie odpuszcza, tylko kaszel teraz mam... ale jeszcze jutro pojutrze czosnek i będzie git :)
Tak sobie policzylam, ze ten i przyszły tydzień na opiece, to pewnie wrócę do pracy już z dość wyraźnym brzusiem *(jak na mnie i na ten etap ciąży oczywiście) :/ chyba, że choroba dzieci się przeciągnie i wrócę dopiero po pierwszej wizycie dostarczyć L4 od mojej gin :/

Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie, jestescie super!!!:)))))) Od razu poczulam sie pewniej bo wiem ze nie jestem sama:)))

Nessi to ze nie boli to wydaje mi się ze dobrze :) mnie bolało jak zaczynalam plamic w poprzedniej ciąży jak dobrze pamiętam. Ciężko mi tak teraz sobie przypomnieć.. chyba to przez fakt że najchętniej nie pamietalabym tamtych objawów bo sam fakt poronienia jest przykry.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

To na pewno . bardzo Ci współczuję i niestety znam ten lęk, bo przeżywam to teraz. Staram się nie denerwować- wiadomo łatwo nie jest. Ale porównywałam w necie normy pęcherzyka ciążowego i żółtkowego ... jest wszystko ok, i tym się pocieszam :) Widocznie co ciąża to plamienia - taki mój urok

Cześć Migduch.

Wpadam miedzy czasie,bo juz spalam. Padałam od 19, ale wiadome, ze sila wyższa najpierw musiała zasnąć i w sumie nie wiem, która z nas poległa pierwsza. Ale bylam tak śpiąca że jakos jej stęki o cyca przeszły mi obojetnie.

Dziewczyny życzę Wam wszystkim spokojnej bezstresowej nocy. Do jutra.

Nessi niezaszkodzi jak weźmiesz więcej :) oszczędzaj sie ;) i faktycznie schody traktuj jak babcia pomalutku :)
Kochana serio sie nie zamartwiaj Brdzie dobrze ;*

Dobranoc

Wszyscy idą spać a ja dopiero wpadłam dziewcxyny mam pytanie czy na waszych wizytach zawsze jest i badanie ginekologiczne i usg. Bo wiecie co pomyślicie sobie ze głupoty gadam ale chciałabym uniknąć badania, mam złe skojarzenia myślicie że to będzie strasznie głupio jak poproszę o same usg? Chodzę prywatnie...

reklama
Katerineczka ja na potwierdzeniu mialam ginekologiczne i usg a na drugiej samo usg.
Moim zdaniem mozesz powiedziec swojemu lekarzowi o swoich obawach. Jesli uzna ze trzeba zrobic to pewnie poda jakies stosowne powody czemu.

Do góry