reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Witaj migduch:-) rozgosc sie w naszych progach:-D

Nessi dobrze ze juz wszystko ok:-* ale oszczedzaj sie kochana. Ja w 4t1d mialam na bieliznie dwie czerwone kropki po nocy i gin dal mi luteine. Kazal odpoczywac na moje bole brzucha kazal brac nospe ale nie kazal sie niczym przejmowac-na wizycie wziernik usg byl czysty i na zdjeciu tez bylo ok.
Luteine biore codziennie dwa razy po jednej tabletce.

U mnie dziaiaj byly mdlosci brr okropne nie moglam TZ obiadu zrobic ale z wielkim trudem mi sie udalo. Moj tata twierdzi ze glupot sie naczytalam bo jak moze mnie mdlic na widok czegos co wczesniej uwielbialam jesc :-D

migduch - super krecha :) nie martw się, nie pozwolimy Ci się nakręcać :D tu jest kącik dobrych myśli :D

Nessi - nic nie boli bo się nic złego nie dzieje :) bierz dupka i będzie super :)

mi chyba przeziębienie odpuszcza, tylko kaszel teraz mam... ale jeszcze jutro pojutrze czosnek i będzie git :)
Tak sobie policzylam, ze ten i przyszły tydzień na opiece, to pewnie wrócę do pracy już z dość wyraźnym brzusiem *(jak na mnie i na ten etap ciąży oczywiście) :/ chyba, że choroba dzieci się przeciągnie i wrócę dopiero po pierwszej wizycie dostarczyć L4 od mojej gin :/

Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie, jestescie super!!!:)))))) Od razu poczulam sie pewniej bo wiem ze nie jestem sama:)))

Nessi to ze nie boli to wydaje mi się ze dobrze :) mnie bolało jak zaczynalam plamic w poprzedniej ciąży jak dobrze pamiętam. Ciężko mi tak teraz sobie przypomnieć.. chyba to przez fakt że najchętniej nie pamietalabym tamtych objawów bo sam fakt poronienia jest przykry.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

To na pewno . bardzo Ci współczuję i niestety znam ten lęk, bo przeżywam to teraz. Staram się nie denerwować- wiadomo łatwo nie jest. Ale porównywałam w necie normy pęcherzyka ciążowego i żółtkowego ... jest wszystko ok, i tym się pocieszam :) Widocznie co ciąża to plamienia - taki mój urok

Cześć Migduch.

Wpadam miedzy czasie,bo juz spalam. Padałam od 19, ale wiadome, ze sila wyższa najpierw musiała zasnąć i w sumie nie wiem, która z nas poległa pierwsza. Ale bylam tak śpiąca że jakos jej stęki o cyca przeszły mi obojetnie.

Dziewczyny życzę Wam wszystkim spokojnej bezstresowej nocy. Do jutra.

Nessi niezaszkodzi jak weźmiesz więcej :) oszczędzaj sie ;) i faktycznie schody traktuj jak babcia pomalutku :)
Kochana serio sie nie zamartwiaj Brdzie dobrze ;*

Dobranoc

Wszyscy idą spać a ja dopiero wpadłam dziewcxyny mam pytanie czy na waszych wizytach zawsze jest i badanie ginekologiczne i usg. Bo wiecie co pomyślicie sobie ze głupoty gadam ale chciałabym uniknąć badania, mam złe skojarzenia myślicie że to będzie strasznie głupio jak poproszę o same usg? Chodzę prywatnie...

reklama
Katerineczka ja na potwierdzeniu mialam ginekologiczne i usg a na drugiej samo usg.
Moim zdaniem mozesz powiedziec swojemu lekarzowi o swoich obawach. Jesli uzna ze trzeba zrobic to pewnie poda jakies stosowne powody czemu.

Do góry