reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

myslicie ,ze jak pojde na usg 31 marca czyli za rowne 3 tyg to juz bedzie widac serduszko? chodzi o to,że ciąże niby liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli u mnie to 6 luty
6.02- 1 tydzien 13.02- 2 tydz 20.02- 3 tydz 27 .02 -4 tydz 5.03-5 tydz , wiec teoretycznie według moich obliczeń i tych kalendarzy internetowych 12.03 powinnam zaczac 6 tydz. wiec 31 .03 powinnam byc w 8 (prawie 9 tyg) ale to tylko teoretycznie bo jak bylam 8.03 to jeszcze nie bylo widac nawet pecherzyka, cykle mam ponad 30dniowe ,a wiem,ze wczesniej niz 21.02 nie bylo mozliwosci zebym zaszła w ciąże . i nawet jesli owulacja mi sie przesuneła to chyba za te 3 tyg juz by mozna bylo zobaczyc serduszko? jak myslicie?

reklama
Marti myślę że 31 marca to serduszko zobaczysz ;-)

Katerineczka myślę że możesz mu powiedzieć że dziś tzn w dzień wizyty chciałas usg a badanie następnym razem, kiedy masz wizytę?

Dzisiaj już nie plamię, ale ginka będzie wściekła jak się dowie ... mam tylko 2 opakowania dupka,więc jakby coś <odpukać:> to nie wiem co to będzie .. chyba pójdę gdzieś indziej

Katerineczka u mnie samo usg aż gdzieś do ponad połowy ciąży, bo potem zacznie pewnie sprawdzać szyjke.

Marti ja ide dopiero 25.03 i też już licze na serduszko.

U nas zawsze jest i ginekologiczne i usg.. nawet cytologia jest na początku pobierana...

Dziś ja będę schizować.
Powtarzam testy ciążowe bo czekam na wyraźniejszą mocniejsza krechę.. a ona cały czas taka nijaka.. i boję się, że jednak z tego nic nie będzie.. bo ona jest na pewno wyraźniejsza niż w zeszły piątek gdy ledwo ledwo było w ogóle cokolwiek widać,ale na przestrzeni kolejnych dni (np ostatnie 2) niewiele się zmienia :( ja wiem że trzeba czekać, ale wolałabym wiedzieć już teraz zaraz czy jest ok czy nie :(

U nas noc była tragiczna, 3 długie pobudki.. w tym żyganko najmłodszej.. dziś bez spania w dzień się nie obędzie...

Zastanawiałam się też jak was ogarnąć.. dużo nas się robi (i bardzo dobrze:) ) tylko że trochę ciężko się połapać kto czeka na pierwsze, kto na kolejne, kto skąd itd.. .Może jakiś ogólny temat "bez komentarzy" gdzie każda w komentarzu by w paru zdaniach napisała coś o sobie?

Witam sie z rana :-)

Ivi Ty nasza oaza spokoju i panikujesz? :p bedzie dobrze zobaczysz...
A dla dziwciaczkow zyczw duzo zdrowka :-*

Witam nowa kolezanke :-)

Nessi dobrze, ze juz jest lepiej.. oby wiecej sie to nie powtarzalo..

Katerineczka u mnie tez zawsze i badanie i usg, ale powiedziec gin mozesz, ze nie chcesz, a on jak bedzie mial konkretne powody do zbadania to pewnie Ci to wytlumaczy :-)

Witam się i ja ;)

Ja teraz nie miałam badania bo ciąża za młoda. A w poprzedniej co wizytę ze względu na plamienia.

U mnie dziś z rana okropne zaparcia Ale to od siedzenia długo A jednej pozycji w aucie raczej bo już teraz jak pochodzilam to jest ok, ale tak mnie kulo koło jajnika ze wzięłam nospe żeby nie wariowac :)

A wy jak tam dziewuszki?

Katerineczka poproś może żeby Cię nie badała.

Nessi jak dziś ?

Ivi nie panikuj to ze kreska nie ciemnieje nie znacZy że jest źle. Nie każdy ma taki sam przyrost bety A tym bardziej nie książkowy. :)
Dlatego najlepiej zrobić jeden test Ale wiem jak ciężko bo sama zrobiłam ostatecznie 5 :D
Będzie dobrze :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nie zauważyłam Twojego prosta Nessi dobrze że dziś już lepiej A lekarzem się nie przejmuj :)

Marti myślę że już będzie ok :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

dzięki :D fajnie że można na was liczyć :D
Ja zrobiłam jeszcze jeden... i tym razem krecha gruba i wyraźna, chociaż jeszcze nie tak ciemna jak mi się marzy ;) Ale już się biorę w garść i się uspokajam :D

Uciekam, dziś masę dalszego sprzątania mam :D

reklama
Ciezko zaczal sie dzisiejszy dzien..zmarla moja babcia..niestety nie zdazylam Jej powiedziec o ciazy:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry