reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Em Ka, mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku!!:))) sa tu jakies mamusie na samym poczatku jak ja? bo mi wychodzi z bety i wg om 4 tydzien:O test mi wyszedl w 10 dpo, sprawdzalam bo jestem na luteinie;)

Migduch sliczna kreska!
Moj aniolek również odszedł w kwietniu ale jestem dobrej myśli.
Jeszcze będą długo dochodzić nowe mamy więc i terminy będą podobne.

Dorota no wiesz co.. Ty masz już dużo tych objawów haha. Dobrze, że polegujesz.. Ja tez się staram. Jutro dopoludnia mam luuuuzy wiec wypoczne a popołudniu juz w drogę i pewnie wrócę dopiero na kolacje plus kapanie mlodego.

Lilith:* bedzie dobrze, musi byc chociaz strach bedzie nam pewnie towarzyszyl do konca ciazy....no i na razie to dla mnie taka abstrakcja, bo nie mam brzuszka itd;)

Dziewczyny ja mam naprawdę lekką pracę. Nadłużej pracuję tylko 6,5 godziny, głównie po 4, albo 5 z czego jutro będę miała tylko 2 zajęcia po 30 min każde Pewnie każdy by chciał mieć taką lekką i krótką pracę. Fakt, że to 3 piętro, tylko mnie dobija gdyż kilka razy dziennie muszę jednak schodzić i wchodzić. Zobaczę jak będzie jutro ... po prostu nie będę pędzić po tych schodach i tyle Jak plamienie znowu wystąpi to najwyżej pójdę na l4. Dla mnie dzidziuś też jest ważniejszy niż praca. Najdziwniejsze jest to, że mnie nic nie boli, nie czuję żadnych bóli brzucha ..a to raczej dobry objaw (?) Ja nawet nie wiedziałam, że plamię ponieważ w ciąży mam duuuużo śluzu, a to ze śluzem było najpierw, póxniej same brązowe plamienia.Jeszcze troszkę pojawiło mi się na wkładce przed chwilą .. myślę co by znowu już dupka jeszcze raz nie wziąść. W pierwszej ciąży też plamiłam i prowadziła mnie ta sama ginka co teraz - wtedy dała mi dupka od razu ... tylko wtedy nie na brązowo a śluz z żywą krwią. Nie wiem ... zobaczymy, co ma być to będzie ..

Migduch - Gratuluję :)

Migduch U mnie też początek, dziś 5t. Jak dobrze pamiętam bo nie liczę, patrzę na suwaczek A na telefonie go nie widzę.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Nessi to ze nie boli to wydaje mi się ze dobrze :) mnie bolało jak zaczynalam plamic w poprzedniej ciąży jak dobrze pamiętam. Ciężko mi tak teraz sobie przypomnieć.. chyba to przez fakt że najchętniej nie pamietalabym tamtych objawów bo sam fakt poronienia jest przykry.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry