reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti Nie słyszałam o tragedii bo słabo ogarniam tv. Moje kondolencje , przykro
Jaki wybralas w końcu.
Mamcia zapraszam ♡ podzielę się
Ivi może jakaś strzelnica. Nie wiem co macie koło siebie
K8sad no każdy inaczej :)

Od godziny czuję piękne kopniecia ♡ nawet ręką czuję

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak odnosnie iloscia dzieciaczkow, my max mowimy o 3 :) ale zobaczymy co Bozia da, najwazniejsze zebym to pierwsze szczesliwie donosila, musze Wam sie troche uzalic ale dzisiaj jestem dobita jakos mnie boli podbrzusze jak na @ :( :( na szczecie plamienia brak, dobrze ze w srode wizyta moze mnie dr uspokoi...

Martini to odpoczywaj jeśli możesz.
Ja mam w głowie zorganizowanie przeprowadzki a nie mogę tak po prostu usiąść i nie myśleć o niczym zawsze coś jednak w głowie siedzi.
Diabliczka zazdroszczę ja najadlam się czekolady i truskawek i kompletnie nic. Martwię się okropnie

Martini to odpoczywaj jeśli możesz.
Ja mam w głowie zorganizowanie przeprowadzki a nie mogę tak po prostu usiąść i nie myśleć o niczym zawsze coś jednak w głowie siedzi.
Diabliczka zazdroszczę ja najadlam się czekolady i truskawek i kompletnie nic. Martwię się okropnie
To juz mieszkanko wybrane? Duze? My kipilismy 6 lat temu... kredyt jakos leci , czlowiek o tym nie mysli , nie ma nad glowa najemcy ktory moze w kazdej chwili dac wypowiedzenie... A miedzy czasie wybudowalismy do, teraz zostal srodek brr :)

Martini a skąd, wynajmowane, 45m ale teraz mamy 34 więc jednak większe o pokój. Mąż jest karany mi się kończy umowa więc ciężko byłoby z kredytem co z tego że rodzice chcą pomóc jak to za mało. Może powoli pomyśli się o budowie bo działka by była.

Fakt z kredytem nie jest latwo , my tez robilismy kombinacje (podnoszenie najnizszej krajowej) bo inaczej to jak udowodnisz ? :( My postawilismy spory dom ,ale teraz kiedy sie to wykoczy hmmm ? :) ja teraz na zwolnieniu juz jestem, a wiadomo jakie smieszne pieniazki.

Diabliczka tez bym zjadla takie nalesniki mmmm...

Jostyna uwazaj na siebie bo teraz tez upaly moga oslabiac.. i poleza moze poodpoczywaj zeby tylko nic sie nie stalo.. a z mezem u mnie tez roznie ale zwalam to na mpje hormony bo analizujac wszystko niby robi wszystkp jak trzeba ale jednak.. takze odpuscilam.. nie wiem jak to u was jest ale na chlodno bez emocji postaraj sie ocenic co robi nie tak a co jednak jest na plus..moze za duzo bierzesz do siebie o stad taki zawod..

Keejti to u mnie jest tak na codzien ze wole wiedziec kiedy ktos ma zamiar mnie odwiedzic i to odpowiednio wczesniej hehe..:-)
Z mieszkaniem dobrze ze widzisz tyle plusow i wazne ze jednak ten jeden pokoj jest wiecej :-) a 2 pietro to tez wysoko :p
O kuzynie nie slyszalam bo tez malo co ogladam tv.. wspolczuje :-( przykre to...

Martini a moze boli Cie w czasie kiedy powinnas miec@ choc nie wiem czy to do tego tugodnia az moze bolec.. najlepiej polez i moze przejdzie...

reklama
Keejti dobrze, że mieszkanko się udało :) teraz Ci szybko czas poleci przy urządzaniu ;)

ja się dziś wzięłam za zaprawianie kompotów ale dziś zrobiłam tylko dwa jabłkowe i trzy jabłkowo truskawkowe bo miałam tylko 5 słoików litrowych, jutro od mamy sobie przywiozę to więcej zrobię :)

Do góry