reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Ja juz najlepiej myslalam ze ruchy poczulam jakies 2 tyg temu ale pozniej doszlam do wniosku ze to nie to bo tak naprawde to raczej taki nerwo bol czy jak sie to nazywa, ale na takiej zasadzie jak nie raz oko zadrzy itp
Priinceseczka a wiesz juz czy chl czy dziewczynka ?
Priinceseczka a wiesz juz czy chl czy dziewczynka ?
Priinceseczka
Martini, Na ostatniej wizycie sie dowiedzialam ze to chlopczyk :-) bylo widac moszne i siusiaka:-) nawet zdjecie mam hihihi:-) to bylo dokladnie dwa tygodnie temu:-)
Priinceseczka
Martini, tak tak. Od samego poczatku zastanawialismy sie na Igorem i tak zostanie:-)
Iza02083
czułam że u Lili nie jest dobrze jak przestała się znowu udzielać ale nie spodziewałam się że to skończy się tak tragicznie ;( Boże..skąd ten porod ?.. Lili dużo sily :*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
aob66
Moderatorka
Mama czworki a jednak Zosie za mocno spieklo :-\ a jak slodko ze jednak bez.drugiej nie pojdzie hehe :-) Tobie zdrowka.zycze :-*
Keejti a kiedy przeprowadzka? Tak juz? to to mieszkanie na.3 pietrze?
Priinceseczka mozesz troche uspokoic tatusia bo o ile dzieciatko nie bedzie mialo kolek to pierwszy mies a nawet ze trzy powinny byc dosc spokojne i nudne :-) glownie Ty jesli bedziesz karmic piersia mozesz byc niewyspana :-) ale super ze okazal taka gotowosc :-)
co do prezentu moj lubi jeszcze zegarki wiec taki prezent moge nawet co roku robic :-)
Koalka ciesze sie ze dobrze :-) pytam bo nic nie pisalas a bardzo sie stresowalas ostatnio dzidzia..
Martini jak dzidzia bedzie wspolpracowac to i moze pokaze co ma.miedzy nogami..
Gaga spokojnie masz czas jeszcze na ruchy :-) nie masz sie co stresowac naprawdę..
Ivi ja ostatnio pomagalam siostrze na 10ta rocznice slubu robic prezentacje zdjeciowa z tych wszystkich lat i maz jej az sie wzruszyl :-) dla mnie to fajny pomysl ale zalezy oczywiście od faceta...
Netta co za badania robisz?
A ja dzis dostalam jakiegos swira znow i zabralam sie za porzadki i to konkretne i teraz leze i zdycham... ale przynajmniej mam czysto i to mnie bardzo pociesza...
Keejti a kiedy przeprowadzka? Tak juz? to to mieszkanie na.3 pietrze?
Priinceseczka mozesz troche uspokoic tatusia bo o ile dzieciatko nie bedzie mialo kolek to pierwszy mies a nawet ze trzy powinny byc dosc spokojne i nudne :-) glownie Ty jesli bedziesz karmic piersia mozesz byc niewyspana :-) ale super ze okazal taka gotowosc :-)
co do prezentu moj lubi jeszcze zegarki wiec taki prezent moge nawet co roku robic :-)
Koalka ciesze sie ze dobrze :-) pytam bo nic nie pisalas a bardzo sie stresowalas ostatnio dzidzia..
Martini jak dzidzia bedzie wspolpracowac to i moze pokaze co ma.miedzy nogami..
Gaga spokojnie masz czas jeszcze na ruchy :-) nie masz sie co stresowac naprawdę..
Ivi ja ostatnio pomagalam siostrze na 10ta rocznice slubu robic prezentacje zdjeciowa z tych wszystkich lat i maz jej az sie wzruszyl :-) dla mnie to fajny pomysl ale zalezy oczywiście od faceta...
Netta co za badania robisz?
A ja dzis dostalam jakiegos swira znow i zabralam sie za porzadki i to konkretne i teraz leze i zdycham... ale przynajmniej mam czysto i to mnie bardzo pociesza...
mama-czwórki
Lilith chyba nie pisała , że urodzi niezależnie od wszystkiego. Nie wiem co się stało, ale myślę , że nie powinnyśmy dopytywać. Jeśli doszło do terminacji to Lilith na pewno nie chce rozgłaszać tego wszem i wobec bo niestety jest to temat bardzo delikatny i różnie ludzie na to reagują . Poza tym moim zdaniem dla matki to jest jeszcze wieksza trauma niż poronienie. Lilith teraz jest w żałobie , a zaglądanie tu i czytanie o naszych ciążowych dolegliwościach to na pewno za wiele dla niej.
Ivi- co facet to inne upodobania ale wg mnie emka fajny pomysł podsunęła. Mój małżonek np.nie lubi dostawać prezentów typu ubrania, czy biżuteria, lepiej zdecydowanie sprawdzają się bilety na jakieś sportowe wydarzenie ( w którym uczesniczymy razem) lub zorganizowanie fajnej wycieczki.
Zazdroszczę, że w większości znacie już płeć malucha. My wizytujemy w czwartek, może w końcu się uda podejrzeć kto tam u mnie brzuszku siedzi bo ciekawość mnie pomału zaczyna zżerać
Ivi- co facet to inne upodobania ale wg mnie emka fajny pomysł podsunęła. Mój małżonek np.nie lubi dostawać prezentów typu ubrania, czy biżuteria, lepiej zdecydowanie sprawdzają się bilety na jakieś sportowe wydarzenie ( w którym uczesniczymy razem) lub zorganizowanie fajnej wycieczki.
Zazdroszczę, że w większości znacie już płeć malucha. My wizytujemy w czwartek, może w końcu się uda podejrzeć kto tam u mnie brzuszku siedzi bo ciekawość mnie pomału zaczyna zżerać
reklama
Nie zagladalam przez weekend i trochę dużo do przeczytsnia. Nie bardzo mam czas więc jestem zmuszona ominąć kilka stron.
My w pracy. Strasznie mi niewygodnie. Dzieci wchodzą mi pod żebra. Kręcą sie. Az sie boje co to będzie za kilka miesięcy.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
My w pracy. Strasznie mi niewygodnie. Dzieci wchodzą mi pod żebra. Kręcą sie. Az sie boje co to będzie za kilka miesięcy.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom