reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej, ja jeszcze dzisiaj plakalam kiedy przeczytalam drugi raz post Lilith..wczoraj zamarlam..

EmKa-wczoraj udalo sie mezowi poczuc jak maly kopie :-) i wzruszylam sie na jego reakcje :-) nigdy nie widzialam go tak szczesliwego..:-) to byl piekny widok.
Wczoraj rozmawialam z nim na ten temat, powiedzial ze jak bedzie trzeba wstac to wstanie i pomoze. Mowil ze najgorsze beda jego nocki ale z dnia na dzien bedzie coraz latwiej i powiedzial ze najgorszy bedzie pierwszy miesiac ale uspokoil ze przeciez on bedzie wtedy mial wolne i damy rade:-)
Takze cos dotarlo,chyba :-)

Mamo czworki- zdroweczka dla Ciebie ;-*

Kejtii-super z ta przeprowadzka:-) ciesze sie ze udalo Wam sie znalezc fajniejsze mieszkanko :-)

Nie wiem co kupic mezusiowi na urodziny..myslalam nad portfelem ale na pewno tort jakis malutki mu kupie :-)

Bylam dzisiaj na badaniach tsh, ft4 i anty TPO l, byla jakas laska ktora badala krzywa cukrowa...oj ale sie meczyla z glukoza :-/

reklama
Lili dziś przeczytałam twój post , nawet nie wiem co napisać i tak nie ukoi to twojego bólu , tule mocno kochana , wiem ze stratą bardzo boli i wyrywa wręcz madczyne serce , ale napewno tam będzie lepiej twojemu aniołkówi i nie będzie cierpieć ..
zaglądaj do nas czasem jak tylko będziesz miała ochotę i siłę na to , będzie nam ciebie bardzo brakowało i pamiętaj jesteśmy z tobą w tym strasznym dla ciebie okresie ....

Lilth tak bardzo, bardzo mi przykro. Znam cie z forum ale bardzo dotknęła mnie twoja tragedia. Nie znam słów pocieszenia dla Ciebie. Los jest nie sprawiedliwy.

Leila Aniołeczku spoczywają spokojnie [☆]

Aob66 u mnie totalny brak czasu- praca- dom. Staram się o kredyt na mieszkanie, w pracy koniec miesiąca był więc rozliczanie. U dzidzi wporzadku czasami coś poczuje ale rzadko. Gin powiedział że łożysko ba przedniej scianie narazie nisko osadzone wiec może stąd tak rzadko czuje ruchy dziecka.

Witajcie dziewczyny :)
Lilith - mimo,ze nie mialam przyjemnosci wczesniejszej rozmowy z Toba,ale moje ogromne wyrazy wspolczucia. Wiecej nie bede sie rozpisywac, bo tu nie ma odpowiednich slow na opisanie tragedii :(

A mnie dzisiaj delikatnie cos podbrzusze pobolewa...czekam z utesknieniem srodowej wizyty :) Moze cos sie dowiem juz kogo nosze w brzuszku.

dzień dobry

Priinceseczka myślę, że portfel do bardzo dobry pomysł:)

ja właśnie zajadam się tostami
kurcze też w nocy mało spałam :/ cały czas mam przed oczami post Lilith :'(

ja ruchów w ogóle nie czuje i już zaczynam się martwić :(

Hej. A ja mimo wszystko jestem ciekawa co sie stało u Lilith, co wykazały badania itd. Byłaby to jakaś informacja dla nas, a tak nie wiemy nic oprócz najgorszego :(

Dziewczyny ratunku- co kupić/zrobić mężowi na 7rocznice ślubu? Myślałam ze wyjdziemy gdzies do restauracji ale zdaje sie ze on wczesniej trafił do jubilera i powinnam tez cos dla niego mieć:(:( moze ktoś cos podpowie...?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi zawsze możesz sprawić mu Ty niespodziankę restauracyjna a wczesnej moze jakas atrakcja jaka lubi mój maz np gokarty , albo cos innego chyba ze wiesz jakie ma potrzeby ktore sprawi mu radość :) ps wrzuć jeszcze raz linka do apki:)

Co do Lilith tez sie zastanawiam czy to efekt amnio ... I jaki był ostatecznie wynik, bo z tego co pamietam to chyba bez względu na wynik Lilith chciala urodzić , wiec musiał to byc cholernie przykry wypadek czy złe pamietam? Ale prawda jest taka ze tez mam to w głowie i oby żadna z nas nigdy nie musiała przezywać takich tragedii ... Lilith jesli czytasz to ogromnie mi przykro Ze Ciebie to spotkało ;( tulę

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

gaga, mysle ze spokojnie ja jestem na troszke dalszym etapie i tez jeszcze nic nie czuje. Na innych forach czytalam to dziewczyny dopiero nie raz mialy ok 20 tyg, nie powiem bo tez codziennie o tym mysle ze juz chcialabym cos poczuc...

reklama
Martini-ja pierwsze takie ruchy ze bylam na 100000% pewna ze to dzidzia poczulam w te sobote. U mnie to byl dokladnie 18tydzien+3dni od ostatniej miesiaczki. Wczesniej co jakis czas czulam takie smyrania. Jednego dnia czulam a drugiego nie i nie bylam pewna czy to to. A teraz jestem pewna bo czuc nawet jak reke na brzuchu poloze delikatnie i wczasnie kiedy ja czuje ruch w srodku to czuje tez na dloni:-) takze spokojnie. Jest jeszcze czas:-)

Do góry