reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja siedzialam do dziś nad posterem. Teraz kończymy sie powoli pakować i jutro wyjazd na konferencję. Musze sobie coś podrukować do nauki w razie jakby mnie ktoś coś zapytał odnośnie postera.

Mnie brzuch dziś wybulbiło przez co całe podbrzusze boli. Czuje go powoli jak w ciąży z Zu, a to nie jest dobry zwiastun. Narazie faszeruje się magnezem. Muszę wytrwać do końca miesiąca, a potem jak mąż wróci na dobre to pewnie polegne choć bardzo tego nie chcę.

reklama
Witam się i ja;)
za dużo nie mogę się udzielać bo zawsze coś..a mi samej ogólnie nic się nie chce. Wczoraj kupiłam w ikea śliczniusią malusią wanienke. Mam dużą ale po dwojce dzieciaków stwierdziłam, że taka duza zbędna kąpię w niej tylko na początku może 4 miesiące potem wygodniej mi w wannie.
Remonty uwielbiam, mogłabym co miesiąc zmieniac cały wystroj, meble ale kasa robi swoje więc musze się pocieszyć lekką zmiana dekoracji.
Pierogi umiem robić ale wycziłam pyszne gotowe i nie opłaca się robić samej, tym bardziej, że smaków do wyboru;)

Padam dziewczyny.
Pospacerowałyśmy z córcią dość konkretnie dzisiaj. Później robiłam syrop z zebranego kwiatu bzu i przygotowywałam pokrzywę i babkę do suszenia.
Dzieciaki poszalały nad wodą:cool2:, tylko mój kochany małżonek mimo iż krem miał spakowany zapomniał dzieci posmarować:oo2: :baffled: i mam w domu raczka- Zosię- ona jako jedyna ma tak jak ja bardzo jasną karnację i opala się na czerwono. Na razie nie narzeka, żeby ją coś piekło, ale zobaczymy co będzie w nocy. Męża ochrzaniłam, i jutro on zaprowadza i odbiera Zosię bo ja nie będę się tłumaczyła, czemu dziecko ma buraczkowe plecki i rączki.

Ivi- tak właśnie myślałam, że aplikacja na razie tak wygląda bo jest dopiero w powijakach. Pomysł jest generalnie bardzo fajny i na pewno jak tylko się rozrośnie będzie super przydatna i bardzo popularna.
U mnie w smartfonie pozostaje:tak:

Dobrej nocki dziewczyny

To mój ostatni post na listopadowkach.
Życzę Wam szczęśliwej i bezproblemowej ciazy oraz szybkiego porodu. Zawsze będę o Was pamiętać..

Wczoraj o 19.25 urodziłam Nasza Ukochana Córeczkę Leile.. Była idealna.. Podobna do męża.. Długo ja tulilismy.. Cholernie mi jej brakuje..

Lilith tak bardzo mi przykro :( Nie wiem nawet co powiedzieć... Wasz Aniołeczek patrzy na Was z góry i się Wami opiekuje! Pomodle się za Ciebie o dużo siły w tym trudnym okresie :(
Leila spoczywaj w pokoju [+]

Lilith .. Nie wiem co napisać... Leila...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry