reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja siedzialam do dziś nad posterem. Teraz kończymy sie powoli pakować i jutro wyjazd na konferencję. Musze sobie coś podrukować do nauki w razie jakby mnie ktoś coś zapytał odnośnie postera.

Mnie brzuch dziś wybulbiło przez co całe podbrzusze boli. Czuje go powoli jak w ciąży z Zu, a to nie jest dobry zwiastun. Narazie faszeruje się magnezem. Muszę wytrwać do końca miesiąca, a potem jak mąż wróci na dobre to pewnie polegne choć bardzo tego nie chcę.

reklama
Witam się i ja;)
za dużo nie mogę się udzielać bo zawsze coś..a mi samej ogólnie nic się nie chce. Wczoraj kupiłam w ikea śliczniusią malusią wanienke. Mam dużą ale po dwojce dzieciaków stwierdziłam, że taka duza zbędna kąpię w niej tylko na początku może 4 miesiące potem wygodniej mi w wannie.
Remonty uwielbiam, mogłabym co miesiąc zmieniac cały wystroj, meble ale kasa robi swoje więc musze się pocieszyć lekką zmiana dekoracji.
Pierogi umiem robić ale wycziłam pyszne gotowe i nie opłaca się robić samej, tym bardziej, że smaków do wyboru;)

Padam dziewczyny.
Pospacerowałyśmy z córcią dość konkretnie dzisiaj. Później robiłam syrop z zebranego kwiatu bzu i przygotowywałam pokrzywę i babkę do suszenia.
Dzieciaki poszalały nad wodą:cool2:, tylko mój kochany małżonek mimo iż krem miał spakowany zapomniał dzieci posmarować:oo2: :baffled: i mam w domu raczka- Zosię- ona jako jedyna ma tak jak ja bardzo jasną karnację i opala się na czerwono. Na razie nie narzeka, żeby ją coś piekło, ale zobaczymy co będzie w nocy. Męża ochrzaniłam, i jutro on zaprowadza i odbiera Zosię bo ja nie będę się tłumaczyła, czemu dziecko ma buraczkowe plecki i rączki.

Ivi- tak właśnie myślałam, że aplikacja na razie tak wygląda bo jest dopiero w powijakach. Pomysł jest generalnie bardzo fajny i na pewno jak tylko się rozrośnie będzie super przydatna i bardzo popularna.
U mnie w smartfonie pozostaje:tak:

Dobrej nocki dziewczyny

To mój ostatni post na listopadowkach.
Życzę Wam szczęśliwej i bezproblemowej ciazy oraz szybkiego porodu. Zawsze będę o Was pamiętać..

Wczoraj o 19.25 urodziłam Nasza Ukochana Córeczkę Leile.. Była idealna.. Podobna do męża.. Długo ja tulilismy.. Cholernie mi jej brakuje..

Lilith tak bardzo mi przykro :( Nie wiem nawet co powiedzieć... Wasz Aniołeczek patrzy na Was z góry i się Wami opiekuje! Pomodle się za Ciebie o dużo siły w tym trudnym okresie :(
Leila spoczywaj w pokoju [+]

Lilith .. Nie wiem co napisać... Leila...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry