reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

WP_20160309_001.jpg
Czy nie powinno być widać coś więcej na zdjęciu ?Zobacz załącznik 750004 Zobacz załącznik 750002
WP_20160309_002.jpg

Załączniki

• WP_20160309_002.jpg
    WP_20160309_002.jpg
    381,5 KB · Wyświetleń: 347
  • WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 338
Ostatnia edycja:
reklama
Nessi glowa do gory i duzo odpoczywaj nie lepsze by bylo teraz l4?
Ivi i Dorotka zdrowka dla dzieciaczków :)
Em Ka piekna beta :)
Ja zrobilam obiad bylismy na zakupach posprzatalam i odpoczywam :) Nie mam na nic smaka kompletnie mdli mnie na sama mysl o jedzeniu i zgaga ;/
Witam nowa mame ja tez pierwszy test wyrazny bladzioch ktory pojawil sie po minucie a wczoraj gruba krecha bardziej widoczna od testowej :) Jeszcze tydzien do wizyty juz sie doczekac nie potrafie :) Wczoraj mialam jazdy i bylam rozstrzepana zamyslona mam nadzieje ze w piatek bedzie lepiej z moja koncentracja w ciazy haha :D
Maz bawi sie z Coreczka ja mam wolne ;D

Nessi ja nie chce Cie straszyc ani nic, wiec za duzo nie napisze, ale ja bym brala dupka, ale chyba jeszcze poszlabym do innego gin sprawdzic co i jak i co ktos inny o tym mysli... zycze Ci oczywiscie wszysttkiego dobrego, zdrowej dzidzi, ale uwazaj teraz na siebie :-* a co do usg ja bylam w podobnym czasie i podpbnie wygladalo :-)

reklama
Ja pisałam o sobie ze moja się przesunęła :biggrin2: bo ja ostatnia miesiączkę miałam 27 stycznia. Przepraszam ze tak dopytuje jak nie chcesz to nie odpowiadaj miałaś cykl monitorowany ze wiesz ze 14 czy to z Twoich obserwacji wynika?
mozesz pytac nie ma problemu, nie mialam cyklu monitorowanego swoje obserwacje

Do góry