reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

WP_20160309_001.jpg
Czy nie powinno być widać coś więcej na zdjęciu ?Zobacz załącznik 750004 Zobacz załącznik 750002
WP_20160309_002.jpg

Załączniki

• WP_20160309_002.jpg
    WP_20160309_002.jpg
    381,5 KB · Wyświetleń: 354
  • WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 344
Ostatnia edycja:
reklama
Nessi glowa do gory i duzo odpoczywaj nie lepsze by bylo teraz l4?
Ivi i Dorotka zdrowka dla dzieciaczków :)
Em Ka piekna beta :)
Ja zrobilam obiad bylismy na zakupach posprzatalam i odpoczywam :) Nie mam na nic smaka kompletnie mdli mnie na sama mysl o jedzeniu i zgaga ;/
Witam nowa mame ja tez pierwszy test wyrazny bladzioch ktory pojawil sie po minucie a wczoraj gruba krecha bardziej widoczna od testowej :) Jeszcze tydzien do wizyty juz sie doczekac nie potrafie :) Wczoraj mialam jazdy i bylam rozstrzepana zamyslona mam nadzieje ze w piatek bedzie lepiej z moja koncentracja w ciazy haha :D
Maz bawi sie z Coreczka ja mam wolne ;D

Nessi ja nie chce Cie straszyc ani nic, wiec za duzo nie napisze, ale ja bym brala dupka, ale chyba jeszcze poszlabym do innego gin sprawdzic co i jak i co ktos inny o tym mysli... zycze Ci oczywiscie wszysttkiego dobrego, zdrowej dzidzi, ale uwazaj teraz na siebie :-* a co do usg ja bylam w podobnym czasie i podpbnie wygladalo :-)

reklama
Ja pisałam o sobie ze moja się przesunęła :biggrin2: bo ja ostatnia miesiączkę miałam 27 stycznia. Przepraszam ze tak dopytuje jak nie chcesz to nie odpowiadaj miałaś cykl monitorowany ze wiesz ze 14 czy to z Twoich obserwacji wynika?
mozesz pytac nie ma problemu, nie mialam cyklu monitorowanego swoje obserwacje

Do góry