reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Nessi a masz w ogole dypka bo jak masz to bierz

Mam ale kazała tylko jak będzie na czerwono, nie wcześniej.... nie wiem co zrobić bo ona mi to kilka razy zaznaczała wyraźnie .. tylko jak będzie na czerwono i że ta ciąza nie miała prawa bytu bo badania robione podczas ostatniej @ wskazywały na cykl bezowulacyjny. Że jeśli słaby zarodek, może mieć defekty i lepiej to zostawić jak jest

reklama
Zrobisz badania prenatalne i będziesz wiedziała czy rozwijają sie dobrze czy nie . Ja bym wzięła ona nie jest bogiem by decydować kiedy pomagać kiedy nie poza tym jak będziesz krwawić na czerwono to wtedy po co ? Idąc jej torem myślenia ?

Poza tym nessi ginekolog do którego ja trafiłam przepisywał mi dupka , (straw) u niego sie leczy, mimo ze ta ciaza w ktorej jestem jest z pęcherzyka 33 mm na 24mm wiec umowmy sie tez by mogl powiedzieć ze z niewartosciowego tak?

Poza tym nessi ginekolog do którego ja trafiłam przepisywał mi dupka , (straw) u niego sie leczy, mimo ze ta ciaza w ktorej jestem jest z pęcherzyka 33 mm na 24mm wiec umowmy sie tez by mogl powiedzieć ze z niewartosciowego tak?

Ja nie wiem, ja się tak zdenerwowałam tymi plamieniami, że nie byłam wstanie pytać o nic jak tylko czy będzie dobrze:(

Nessi zgadzam się z Emka.
Do tego dodam ze ja pierwsza ciąże poronilam później kolejna ciąża, córka Oliwia, miałam w ciąży problemy z donoszeniem, nawet zastrzyki na podtrzymanie brałam. Badania prenatalne robiłam wszystko było ok, oli urodziła się z wadą genetyczna Zespół Turnera, później syn i kolejna córka, badania prenatalne wskazywały jakieś nieprawidłowości, gin proponował amniopunkcje czy jak to się nazywa, bo do któregoś tygodnia jakby Lili okazała się że jest chora to można usunąć, badań nie zrobiłam tzn tej amniopunkcji bałam się poronienia, powiedziałam sobie wtedy że zrobię, poronie i dowiem się ze zdrowa była? Albo dowiem się że jest chora i co mam usunąć? Nie nigdy
Lili zdrowa, nawet później jak miała kilka miesięcy to badania jej robiliśmy na tą samą chorobę co oli i Lili zdrowa.

Nessi zrobisz jak uważasz ja bym dupka już wzięła, bo lekarka Bogiem nie jest, a ja osobiście jakbym stanęła przed takim wyborem jak Ty, wzięłabym dupka. Teraz też modlę się o zdrowe dziecko ale jak będzie miało być chore to będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry