reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Nesii, dziewczyny mnie tu pewnie zlinczuja, ale ja bym robila tak jak gin kazal, zwlaszcza, ze istnieje duze ryzyko, jak bedzie wszytko dobrze to na pewno sie wybronisz, jestem dobrej mysli i trzymam kciuki!

reklama
Jest różnica 3 dni międz terminami, to dużo ?
Zwolnienia mi nie dała kazała się tylko oszczędzać, ale nadal plamie :( od 11:00
martwię się czy to oby nie moja wina bo ja dzisiaj kilka razy biegałam na 3 piętro

A ja nie wiem co bym zrobiła... ciężko mi zdecydować. Przy poronienie zaufalam swojej lekarce, wtedy byłam Na nią zła ze nic mi nie dała A teraz rozumiem że na puste jajo i tak nic by nie pomogło.
Nessi A kiedy miałabys miesiączke jeśli byś w ciążę nie zaszła?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

3dni to nie dużo. Moja Pani doktor mi tłumaczyła ze 3dni to dla płodu dużo Ale te 3dni to mogła się wedrowka zapłodnionego jajeczka przeciagnac zależy kiedy do zapłodnienia też doszło. Bo ja sama mówisz cykl miał być rzekomo bezowulacyjny

3dni dużo w kwestii rozwoju. Źle się wyrazilam

Nessi u mnie ponad tydzien różnicy z usg i Om, ale to przez owulacje, skoro u ciebie miało być bez owulacja to 3 dni to żadna różnica. Szczerze tu nie podoba mi się ta Twoja lekarka, a może masz jakieś krwiaki?

A ja nie wiem co bym zrobiła... ciężko mi zdecydować. Przy poronienie zaufalam swojej lekarce, wtedy byłam Na nią zła ze nic mi nie dała A teraz rozumiem że na puste jajo i tak nic by nie pomogło.
Nessi A kiedy miałabys miesiączke jeśli byś w ciążę nie zaszła?

powinnam mieć 27.02
a teraz 26.03

Nessi to plamienie na pewno z wysiłku i biegania lez lez lez , a 3 dni to tyle xo nic - ja miałam prawie cały czas ciaze 2 tygodnie opóźniona i syn nadrobił pod koniec urodził sie ponad 4 kg w 42 tc, wiec 3 dni to tyle xo nic :) nic sie nie martw wzięłaś dupka to teraz odpoczywaj i sie juz nie stresuj .

Milagros ale puste jajo to puste jajo tu mamy juz zarodek wiex wszystko idzie w dobrym kierunku :) a lekarka ewidentne sie pomyliła bo miało nie byc ciazy a jest :)

Nessi bedzie dobrze ;*

reklama
A co do plamień to ja np.mam nadżerke na 1mm, ale po bzykanku plamie. Jeszcze w listopadzie byłam z tym u gina i powiedział, że póki myślimy o dzieciach to nic z tym nie robić. Mąż mnie męczyl w zeszły weekend, ale nie uległam bo się boje plamienia i nawet nie będę wtedy wiedzieć co to. Ale 8 miesiecy postu jakoś nie widzę.

Do góry