reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lalena każdy ma prawo do swojego zdania.
Nessi dostałaś zwolnienie z pracy? Termin się zgadza z usg i Om?
Nessi dostałaś zwolnienie z pracy? Termin się zgadza z usg i Om?
D
Deleted member 158337
Gość
A ja nie wiem co bym zrobiła... ciężko mi zdecydować. Przy poronienie zaufalam swojej lekarce, wtedy byłam Na nią zła ze nic mi nie dała A teraz rozumiem że na puste jajo i tak nic by nie pomogło.
Nessi A kiedy miałabys miesiączke jeśli byś w ciążę nie zaszła?
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
3dni to nie dużo. Moja Pani doktor mi tłumaczyła ze 3dni to dla płodu dużo Ale te 3dni to mogła się wedrowka zapłodnionego jajeczka przeciagnac zależy kiedy do zapłodnienia też doszło. Bo ja sama mówisz cykl miał być rzekomo bezowulacyjny
3dni dużo w kwestii rozwoju. Źle się wyrazilam
3dni dużo w kwestii rozwoju. Źle się wyrazilam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nessi u mnie ponad tydzien różnicy z usg i Om, ale to przez owulacje, skoro u ciebie miało być bez owulacja to 3 dni to żadna różnica. Szczerze tu nie podoba mi się ta Twoja lekarka, a może masz jakieś krwiaki?
NeSSi
Moderatorka
A ja nie wiem co bym zrobiła... ciężko mi zdecydować. Przy poronienie zaufalam swojej lekarce, wtedy byłam Na nią zła ze nic mi nie dała A teraz rozumiem że na puste jajo i tak nic by nie pomogło.
powinnam mieć 27.02
a teraz 26.03
NeSSi
Moderatorka
Nie, nawet cytologię mam gr.1Nessi u mnie ponad tydzien różnicy z usg i Om, ale to przez owulacje, skoro u ciebie miało być bez owulacja to 3 dni to żadna różnica. Szczerze tu nie podoba mi się ta Twoja lekarka, a może masz jakieś krwiaki?
EM Ka
Fanka BB :)
Nessi to plamienie na pewno z wysiłku i biegania lez lez lez , a 3 dni to tyle xo nic - ja miałam prawie cały czas ciaze 2 tygodnie opóźniona i syn nadrobił pod koniec urodził sie ponad 4 kg w 42 tc, wiec 3 dni to tyle xo nic nic sie nie martw wzięłaś dupka to teraz odpoczywaj i sie juz nie stresuj .
Milagros ale puste jajo to puste jajo tu mamy juz zarodek wiex wszystko idzie w dobrym kierunku a lekarka ewidentne sie pomyliła bo miało nie byc ciazy a jest
Nessi bedzie dobrze ;*
Milagros ale puste jajo to puste jajo tu mamy juz zarodek wiex wszystko idzie w dobrym kierunku a lekarka ewidentne sie pomyliła bo miało nie byc ciazy a jest
Nessi bedzie dobrze ;*
reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
A co do plamień to ja np.mam nadżerke na 1mm, ale po bzykanku plamie. Jeszcze w listopadzie byłam z tym u gina i powiedział, że póki myślimy o dzieciach to nic z tym nie robić. Mąż mnie męczyl w zeszły weekend, ale nie uległam bo się boje plamienia i nawet nie będę wtedy wiedzieć co to. Ale 8 miesiecy postu jakoś nie widzę.